lauantai 27. heinäkuuta 2013

Selvänä - Have FUN!

Kasvaimen lääkityksen takia minun on ollut sitouduttava entistäkin enemmän raittiuteen, ehkäpä tosiaankin ajatella niin etten voi enää koskaan nauttia alkoholia. Onneksi se ei ole ollut minulle mikään suuri ongelma, sillä alkoholin ilot ja surut on tullut riemuvuosina koettua. Raittius kuitenkin suomessa aiheuttaa tietyllä tapaa syrjäytymistä ja jopa syrjimistä, olen vähemmistössä.

Olen erilainen kuin muut saunailloissa, virkistyspäivillä, juhlissa, bileissä, ravintoloissa ja festareilla. Muut eivät jaksa katsoa selvää tyyppiä enkä minä ihan oikeasti jaksa katsoa kännääviä, ainakaan kovin pienessä porukassa. Uskon että tämä olisi vieläkin vaikeampaa kaikkien osapuolien kannalta jos olisin raitis alkoholiongelman vuoksi. Se toisi kuvioihin vieläkin enemmän mutkia. Kaikki raitistuneet - kunnioitukseni teille!


Eilen oli ihana ilta Pipefesteillä. Jukka-Poika, Elastinen, Lord Est ja Cheek. Mahtavia keikkoja! Oli kiva jammailla "selvien puolella" = ei anniskelualueella. Katsomon ensimmäisiin riveihin pääsi vaivatta kun 95% yleisöstä oli anniskelualueella.
Olisi toisaalta ollut kyllä kiva juodakin jotain, mutta vaihtoehdot kun vain ovat viina - limu ja törkeään hintaan tietty. Olisi kiva kun olisi muitakin vaihtoehtoja kun toi limsa, mut hei olen vähemmistössä :P


Kaikista ihaninta raittiudessa on ollut se, että uskallan olla oma itseni ilman mitään apuaineita. Uskallan nauttia vaikka keikoista täysillä. Tanssia, huutaa, taputtaa, iloita. Mun on se rohkeus revittävä itsestäni sisältä esiin, se into, sisäinen palo ja rohkeus mitä mulla ei ikinä edes silloin alkoholin kanssa ollut mahdollista saada esille. Nyt on, sillä kuka välittää, kuka muu kuin minä itse? Ja seuraavana päivänä sitä muistaakin vielä kaiken. Kuinkahan moni eilisestä festarikansasta olisi uskaltanut olla niin riemuisa ilman alkoholia? Redbull lupaa "siivet", alkoholi antaa katteettomia lupauksia.


iive

1 kommentti:

  1. Oon kuule samassa vähemmistössä sun kanssa, en käytä alkoa. Maistaa voin, jos tekee mieli, mutta juomalla juoden sitä ei kulu. Ei vaan maistu ja haluan muistaa tapahtumat sekä olla seuraavana päivänä hyvänvointinen - mennä vaikka lenkille. Ja onneksi on syntymähumala annettu... :D

    VastaaPoista

Kiitos :)