torstai 1. elokuuta 2013

It's huge!

Vissiin kannattaisi käydä palstalla vähän useammin? Niin ei kävis tällei.


Onneksi oli iso kassi mukana kun palstalta kotiin raahas kaksi tämmöistä kuvassa olevaa ja kolme pienempää kaveria. Hieman hikeä kieltämättä pukkasi pintaan kun kantomatkaa kertyi aika pitkästi.
Parempiahan nämä olisi pienempänä, nyt pilkoin ja leikkelin sisukset veks näistä isoista kavereista (eli sen pehmeän siemenineen).  Sitten siivutus ja uunipellille pippurin&suolan kera grillivastuksen alle kuumentumaan. Lopuksi nätisti pussiin ja pakkaseen :)


Pakastin myös ensimmäiset basilicat. Satoa tuli n.2 litraa silputtua basilikaa. Kauden viimeisimmistä basilikoista teenkin myöhemmin tänä vuonna kerrankin pestoa <3 ihan itse. Tänä vuonna basilikat kasvoi todella hyvin ja mitä niitten eteen tein? En mitään muuta kuin kastelin. Ihan pikkupikkusiemenestä nämä olen kasvattanut :)

Liikunnan suhteen edelleen hukassa. Kipinä puuttuu, en tiedä mitä tekisin. Neulon ja ompelen siis. Ja marjastamassakin kävin. Ikävä juoksemista ja jalan kipua pelkään koko ajan enkä sitten "uskalla" tehdä tai kokeilla mitään. Kun joku tulis ja sanois et hei mennään vaikka vaeltamaan!

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)