sunnuntai 11. elokuuta 2013

Syksy

Syksy alkaa huomenna. Kesäloma loppuu ja työt alkavat.
Pitkään olen pohtinut sitä jatkanko täällä ollenkaan, mutta taidan antaa Voimaa iive!lle vielä mahdollisuuden.
Kesä kului laiskotellen ja sisäistäen sitä ettei minusta ollut lenkkipoluille. Lamaannuin täysin enkä saanut itseäni minkään liikunnan pariin. Plantaarifaskiitti-peikko kurkki kantapäässä ja irvisteli enkä saanut itseäni edes sellaisten lajien kimppuun jossa ei tuota riskiä olisi. Muutenkin kaipasin nollausta, sillä tämä oli ensimmäinen oikea kesälomani rippikesän jälkeen. On ollut kesätöitä, muuten vaan töitä, raskaus, vauva-kesä, kesälomaa kaksiviikkoa-kesä ja sairaslomalla kesä. Nyt oli minä olen vaan ja teen tasan sitä mitä huvittaa kesäloma. Ei rasittavia reissuja vaan tuntikaupalla neulomista, ompelua, täydellisiä naisia telkkarista, rannalla oloa... täydellinen nollaus.


Nyt on valmistauduttu taas työhön. Kesäkynnet on lähteneet ja viimeisimmätkin rantsuhiekat kuurattu. Käyty vaa'assa ja oltu tyytyväisiä sen kertomaan kaikesta lepäilystä ja herkuista huolimatta. Todettu, että sinne salille on nyt vaan mentävä, vaikka on vielä vähän flunssa, huomenna ennen työvuoroa. Kevyesti, tunnustellen. Sinne nyt vaan on mentävä. Ja aamulla syödään aamupala, puuroa, marjoja ja vähän 4vuotiaan lapsen syntymäpäiväkakkua <3

Tää oli nyt tämmöinen Voiman aikakausi. Nyt jatketaan taas fyysisemmissä merkeissä ;)

iive

5 kommenttia:

 1. :) terveisin viereinen sohvapottu

  VastaaPoista
 2. Oikee kunnon loma, tommoiset on miusta just parhaita: tehdä sitä mistä tykkää eniten. Reissuissa on kiva, mutta ne osaa olla myös melko stressaavia...

  VastaaPoista
 3. Välillä nollaus on paikallaan ja tehdä juuri sellaisia asioita mitä sillä hetkellä haluaa. Ei tarvitse aina rynnätä pää kolmantena jalkana pitkin kuntosaleja tai lenkkipolkuja. Kuuntelee itseään ja tekee sen mukaan!

  VastaaPoista
 4. Arjessa ja sen harmaudesssa on mun mielestä niin paljon hyvääkin! Varsinkin kun jaksaa paremmin ihanan ja ajatuksia nollanneen loman jälkeen! TSemppiä IIve ja ehdottomasti sun höpötyksiä halutaan lukea täällä vielä!!!! <3 :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä että jaksaa lukea, jos vaikka jaksaisi kirjoittaakin ;)

  VastaaPoista

Kiitos :)