maanantai 19. elokuuta 2013

Ulkona

Kolmen yövuoron jälkeen suuntasin aamulla töistä suoraan palstalle. Olisi pitänyt pitää välivuosi koko hommasta, mutta näköjään kasvaa ne kasvit vaikkei ihan jokaikistä rikkaruohoa olisikaan nyppimässä. Ensi vuonna keskityn parvekeviljelyyn ja ehkä jotain uskallan laittaa tuohon meidän kerrostalon pihalle kukkien ja raparperin kanssa.
Tomaatteja palstalla olisi vihreinä ihan järkyttävän paljon! Saavat vielä ensi viikon siellä olla kun on luvattu lämmintä, sitten käyn ne hakemassa kotiin kypsymään.Porkkanoita raaskin ottaa jo muutaman. Isompia tulisi kun olisi harventanut ja kitkenyt enemmän kuin kerran... No ei oo vielä niitä kukaan varastanut niin kuin viime vuonna....
Pakkaseen läksi nyt kaikki sipulit ja tämmöinen sekametelisoppa mitä voi sitten laittaa ruokaan sekaan tekovaiheessa.


Nukkumisen jälkeen käytiin läheisellä lintutornilla, joka kyllä näyttää rapistuvan ja rapistuvan. Ei sinne kohta uskalla kiivetä.
Muutama puolukkakin löytyi :) Täytyy mennä paremmalle paikalle jonain päivänä.


Ärsyttää ihan älyttömästi nykyään kulkea mettässä kun nykymeininki on, että jos tehdään jotain metsätöitä niin kaikki ne risut (mun käsivarren paksuisetkin) jätetään vaan sinne metsään lojumaan. Ok, hajoaahan ne siellä yms. mutta on tuolla todella hankala kulkea varsinkin pienimmän kun pelkkää kaadettua risukkoa koko metsä!


Oli siellä mettässä tämmöinenkin suloisuus, aikalailla suuri kaveri, yöks :P

iive

3 kommenttia:

  1. Uh... onneksi ei ole mitään tulitikkurasiaa tuossa viimeisessä kuvassa, niin ei tarvitse miettiä, miten iso se on. En mä varsinaisesti pelkää hämähäkkejä, paitsi ehkä vähän. ;)

    VastaaPoista
  2. Meillä on ollut nyt välivuosi viljelystä. Jatkuu sitten ens vuonna taas. Ja osan kasvimaata laitan marjapensaille. =)

    VastaaPoista
  3. Tulitikkurasia olisi ollut hieman pieni tuolle kaverille :)

    VastaaPoista

Kiitos :)