torstai 10. lokakuuta 2013

Autolla ajetaan varovarovasti...

Syksy on ollut todella erikoinen. Olen toipunut toipumaisillaan plantaarifaskiitista, harrastanut ikävien flunssien sairastamista, esitellyt lehdessä ateriarytmin noudattamista kuinka se sopii mulle niin hyvin samalla kun se rytmi on ihan hukassa ja siispä en voi hyvin. Olen hakenut uutta työpaikkaa, saanut uuden työpaikan ja irtisanonut vanhan työn. Hullua.

Plantaarifaskiitti on normi työpäivien jälkeen oireeton eikä pienet kävelytkään sitä vielä ärsytä jos vain on hyvät kengät jalassa. Tänään kävin juoksemassa ensimmäistä kertaa aikoihin. Juoksin hiekalla alamäkeen päkiäjuoksua eikä sattunut <3 Loppu kävelylenkki oli vain kovaa asfalttia ja yhdistelmä työpäivä + kävely + juoksu + asfaltilla kävely alkoi kuitenkin hieman jalassa tuntumaan.

Ruokarytmi on ollut sekaisin, joten mielitekoja on tullut ihan liikaa. Eikä flunssailukaan oikein auta asiassa tietenkään. Mut hei kolme päivää nyt takaisin hyvillä raiteilla ja nyt tuntuu niin hyvältä! Viikottain on kyllä ollut enemmän hyviä kuin huonoja päiviä, mutta kaipaan niitä aikoja kun oli vaan niitä hyviä päiviä. Yövuorot tulevat nyt taas hieman sotkemaan asiaa, mutta jospa tästä nyt selkenisi nämä asiat kuitenkin.

Suurin muutos on työn vaihto joka tuli hieman yllättäen vaikka asia on ollut mielen perukoilla noin vuoden verran kun tiesin jo aiemmin tänä syksynä tällaisen mahdollisuuden tulevan. Työmatka vaihtuu autolla ajamisesta kävelyyn/pyöräilyyn ja lapsen vie samalla reissulla päiväkotiin! Päivittäistä hyötyliikuntaa tulee vain 4km verran, mutta se on 4km enemmän kuin nyt. Nyt mä ajan autolla töihin sen 30-45min suuntaansa!

Ja täytyy sanoa, että pitäisi siinä työssä olla muutakin mukavaa kuin lyhyt työmatka ;)

Onnellinen iive

2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta työstä vielä täälläkin. Ja huippua, että jalka antaa myöten pienille juoksuillekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna :) Oli ihan mahti olo kipaista se kahden kilsan rinne alas ja vähän tasamaastoakin ja tuntui niin kevyeltä. Loppumatka piti kävellä vähän liian kiiruusti kun piti ehtiä hakemaan Lintunen tanssitunnilta pois. Nytkään ei ihmeempiä kipuja jalassa tunnu <3

      Poista

Kiitos :)