tiistai 29. lokakuuta 2013

Elämänmuutoksen vaikutus liikuntarintamalle

Eilen kävin testaamassa paljonko työmatkaan saa kulumaan aikaa kun seurana on 4vuotias Lintunen. Kahden kilometrin matkaan pitänee vissiin varata se 45min :) ainakin näin aluksi, varsinkin jos pitää paljon ihmetellä asioita, käydä matkalla kaupan vessassa, räpättää päiväkodissa ja sanoa miljoonat heipat ja muuta mukavaa. Jos perusvauhdilla ilman keskeytyksiä päästään, niin varmaan riittää se 35min tai vähemmänkin. Erityisesti jos kulkupelinä on talvella vaikkapa potkukelkka!

Tänään kävin uimassa (kylläpä se uinti sujuikin mukavasti uudessa jo aiemmin alennusmyynnistä hankitussa ihanassa uikkarissa) ja hoksasin, että aamu-uinti alkaa kuudelta, työt seitsemältä, joten hyvin kerkiäisi joskus käydä aamulla uimassa. Tai iltavuoron jälkeen salilla. Tai ennen iltavuoroa salilla. Tai ennen yövuoroa kerkee vaikka minne, salille, uimaan, lenkille, hiihtämään! :)

Koko perheen liikkumiseen ehdotin miehelle, että käytäisiin uimassa 1x vko tunnin verran. Puoli tuntia omaa uintiaikaa per naama ja toinen uisi sillä aikaa Lintusen kanssa. Sais sekin oppia jo uimaan.
Nii ja mies suostui :) Nyt vaan Lintunen on vahvasti flunssassa. Toivottavasti itse ei tarvitse aloittaa uudessa työpaikassa flunssaisena, iiks!

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)