tiistai 15. lokakuuta 2013

Kadonneet vatsalihakset

Eilinen Bodybalance löysi vatsalihakseni ja nyt s a t t u u. Mut se on ihan kiva tunne. Päätin lisätä sitä fiilistä ja raahasin koko perheen salille tänään. Bodybalance oli kyllä ihan hullua. Kaikki tuntemani joogaliikkeet tehtiin ihan kummallisesti ja omituisessa järjestyksessä. Mutta vaikka asanoiden kanssa tuli sekoiltua taisin silti saada jotain ihan aikaiseksikin. Et varmaan menen toistekin.

Nyt on ehdottomasti Voiman keräämisen ja eteenpäinmenon aika. Ennen kuin tulee musta ja pimeä marraskuu. Onneksi työpaikanvaihdos varmasti pitää elämän hieman enemmän muutoksen tiellä eikä puuduttavaan arkeen pääse uppoamaan raatamisen ja masistelujen merkeissä.

Kävin moikkaamassa uusia työkavereita ja vähän tsiigailemassa paikkoja enemmän kuin mitä työhaastattelussa pääsi näkemään. Vaikuttaa ihanan lupaavalta! Uskon että saadaan hyvä porukka kasaan ja silloinhan töitä on kiva tehdä :)

Käsityöfocus alkaa siirtyä jumpan puolelle. Voi että kun nää sais joskus tasapainoon, siis että molempia voisi tehdä yhtäaikaa eikä aina vaan vuorotellen ;)

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)