sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Ne muutkin lihakset

Jos viikko sitten Bodybalancessa löytyi vatsalihakset, niin veikkaan että tämänpäiväisessä pumpissa löytyi sitten ne loputkin lihakset ja huomenna se rappusten kävely ja vessassa asiointi tulee olemaan tuskallista. Muitakin liikuntoja on viikolle saatu, joten :)

Muutenkin viikko on ollut taas parempi suuntainen Voimaa-kuvioissa, olen iloinnut kun syömiset ovat olleet kohdallaan ja kaupasta on saanut edullisia ja ihania satsumia.

Surrut olen työputken väsymystä, itkenyt sitä että ne vanhukset vaan kuolevat vaikka minkä tekisit. Meillä kun hoidetaan sydämmellä, niin taivaaseen lähtö on aina rankkaa hoitajallekin ja sitä on ollut minulle nyt ihan liikaa. Hassua että stoppi, suru ja itku tulee nyt vaikka mitään tämmöistä ei ihan lähiaikoina ole ollutkaan. Varmaan viimeiset viikot vanhassa työpaikassa painavat päälle. Minähän joudun jättämään nyt ne mummut ja papat :(

Parin päivän sisällä taivaaseen tassuttelee myös 13vuotta mukanani kulkenut kaveri. Pappa on kohta 16 vuotias koiraherra jonka aika on nyt lähteä ja aika on minun osata luopua.

Että elämänmuutoksia sitten ihan reilummalla kädellä.

iive


1 kommentti:

Kiitos :)