sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Hyvinvointirannekkeet

Törmäsin tuossa Polarin mainokseen uudesta LOOP-rannekkeesta ja googlailin muitakin vastaavia vehkeitä joita löytyy kyllä yllin kyllin. Mielenkiintoa herätti erityisesti tuon Polarin LOOPin lisäksi Fitbit flex-ranneke, jolla on toimiva android sovellus ja joka kestää vettä. Monilla rannekkeilla kun oli sovellus vain ja ainoastaan iOSille. Samsungillakin on oma rannekkeensa joka sopisi tietenkin Samsungin puhelimeen. Tuo Polarkin valitettavasti soveltuu vain iOSille :(

Täytyy sanoa että himoitsen tämmöistä härpäkettä itselleni!

Mietin vain, että onko tämä nyt kuitenkaan hyvä juttu? Siis kytätä koko päivältä kulutusta ja liikettä? Kun sykemittarinkin kanssa menee välillä ihan överiksi tai liikuntapäiväkirjan pitäminen alkaa olla melkoista pakkomiellesinfoniaa.

No silti tää olis kiva :)

5 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa, että mä en ihan ole ymmärtänyt näiden funktiota. :) Kiva lelu, mutta...?

  VastaaPoista
 2. Funktio olis vissiin sen arkiliikunnan lisääminen eli se mistä on nyt paljon julkisuudessa puhuttu = jos et tee koko päivänä oikein mitään muuta kuin istut niin ei paljon pari jumppatuntia viikossa auta mihinkään. Nämä kannustavat nimenomaan siihen nykyajan passiivisuuden poistamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo totta. Ja nykyajan tapaan asia korjataan elektroniikan avulla. :)

   Poista
 3. Voisi olla kiva! :) Mielenkiintoista olisi nähdä esim. työpäivän askeltamiset ja kulutus, paino sanalla mielenkiintoista, ei niinkään tarpeellista. :)

  VastaaPoista
 4. Nimenomaan mielenkiintoista muttei tosissaan tarpeellista :) Kyllä tää vieläkin kutkuttelee et jos hommais...

  VastaaPoista

Kiitos :)