keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Pimeetä touhua

Yövuoroliikunnat alkaa sujua ihan kohtalaisesti, eikä sitä tarvinnut edes keksiä mitään uutta. Yövuorojen aloituspäivänä voi hyvin käydä salilla, välipäivänä vaikka uimassa ja nukkumispäivänä eli yövuorojen lopetuspäivänä sopii hyvin näpsäkkä kävelylenkki. Tänään oli kävelylenkin vuoro. Käytiin kylän luontopolulla pimeässä taskulamppujen valossa kävelemässä kummituskierros :)


 Lisäksi lunten tullessa voisi mennä hiihtämään tai salilla voisi joskus mennä sinne spinning-tunnille tai jonnekin muulle ryhmäliikuntatunnille kun niistäkin kuitenkin joka kuukausi maksan.

Pitäis ainakin näkyä!
Noista ryhmäliikuntatunneista mua on ruennut hieman ahdistamaan nykytrendi liikkua hirveän tehokkaasti vähän aikaa tai sitten vaan ihan hirveän intensiivisesti joka tapauksessa. On HIITiä, Grittiä, Combattia, TRXää ja mitähän vielä kaikkea muuta missä pitäisi verenmakusuussa treenata hulluna. Blaah ja mua ei (ainakaan vielä) kyllä yhtään kiinnosta. Välillä ihan mietin, että mille ihmeen tunnille ne rapakuntoiset aloittelijat sitten menee?

Jos itse olisin nyt liikuntatieni alussa, en nykyisestä ryhmäliikunnan kalenterista uskaltaisi mennä kovinkaan monelle tunnille. En kyllä uskalla mennä nytkään. En halua että minulla on tunnilla paha olo vaan hyvä olo mukavasta liikkumisesta josta nautin ja saan iloa. Ehkä tilanne olisi toinen jos olisin tosi hyväkuntoinen, ehkä silloin nuo tunnit tuntuisivat mukavalta haasteelta...


 iive

ps. ylekin julistaa tutkimustuloksia teholiikunnasta. Mihin jäi pk-lenkit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)