tiistai 26. marraskuuta 2013

Salil vika

Kun yhdeksältä lähdin töistä kävelemään kohti kuntosalia, joka on kylläkin kotimatkan varrella, ajattelin että vissiin aika pimeetä touhua tämä liikuntainnostus taas, että meneekö vähän överiksi. Toisaalta haaveilin, että saan treenata ihan yksikseen, mutta mitä vielä! Salillahan oli vaikka kuinka paljon porukkaa vielä. Treeniaikaa jäi illalle sellaiset 40min ja päätin treenata sivuttaisia vatsoja ja pakaralihaksia :D Edellisiltaisessa pumpissa kun muut lihasryhmät tuntuivat saaneen enemmän kuritusta, joten niille jäi lepoa. Pitäisi vissiin joku treeniohjelma taas ottaa käyttöön, toisaalta tällainen luova meininki on sopinut ihan hyvin, mutta mahtaako sillä saada tuloksia?
Oli ihan hassua olla salilla niin myöhään. Joskus olen ollut juoksemassa illalla, mutten ikinä salilla. Mutta hyvin tuntui treeni sujuvan.

Uuden työpaikan myötä hyötyliikunnan määrä on kasvanut jättimäisesti. Viimeisen kahden viikon aikana kävelyä on kertynyt jo 29 kilometriä, tosin tässä on siis muitakin kävelyitä joukossa kun yritän olla käyttämättä autoa. Pyörällä työmatkaa olen polkenut 21,5km. Että ei paha kahteen viikkoon :)

Vuodessa työmatkakilometrejä tulee liikkuen kertymään noin 960km :)

iive

4 kommenttia:

 1. Hienot työmatkakilometrit! Hyötyliikunta kävellen (tai pyörällä) on kyllä loistavaa. Väsynmääräkin kaamosaikana vähenee, kun tulee ulkoiltua vähän kuin vahingossa. :)

  Iltasaleiluissa on oma tunnelmansa. Joskus itsekin menen iltavuorosta suoraan salille, tosin sillä edellytyksellä, ettei seuraavana päivänä ole aamuherätystä. Menipä kerran salillaolo niin tiukille, että tuli vartija jo valoja sammuttamaan, kun minä vielä ähkin ja puhisin yksinäni. :) Tosin hän oli kyllä liian aikaisin kierroksellaan.

  Jatkukoon liikuntainto ja -ilo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäänkin iltasalilla ja tosi hyvä fiilis, vielä parempi kuin eilen. Yövuoroon seuraavaksi huomenna niin ei haittaa jos tänään vähän salitreeni kukuttaa eikä niin heti nukuta.
   Hyvä pointti muuten tuo ulkona olemisen määrä myös! Enpäs ajatellutkaan aiemmin. Nythän mun ulkoilu on kertakaikkiaan suurentunut varmaan 500% entisestä, huh huh!

   Poista
 2. Toi on kyllä hyvä juttu, että pystyy hyötyliikkumaan töihin. Mää haaveilen työmatkapyöräilystä, mutta nykyisessä työpaikassani se ei onnistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikkuen töihin meno on tuntunut hyvälle. Työpäiväkin alkaa jotenkin ihan erilailla ja kotiin kävellessä kerkeää työasiat päässään vatvomaan, ei kotona enää niin tarvitse :)

   Poista

Kiitos :)