torstai 28. marraskuuta 2013

Sekametelisoppaa eli vähän sitä tätä ja tuota

Pitkä viikonloppu edessä. Lopetin työputken yövuoroon ja tänään oli nukkumispäivä. Viikonlopun alkua ja miehen syntymäpäivää juhlistettiin käymällä iltapitsalla reippaan kävelylenkin jälkeen. Maistui pitkästä aikaa ihanalle <3 eikä yhtään syntiselle vaan just hyvälle.

Salitreenit alkavat sujua tosi mukavasti ja olen käynyt salilla melkein joka päivä. Eilen tosin yritin treenata salilla etureisiä, mutta taisi mennä reisille koko homma kun tänään on reisien sijasta takapuoli kipeä :D No, reidet yleensä kipeytyy vasta parin päivän kuluessa, joten sitä odotellessa.

Eilen ja tänään aamulla liukastelin peilijäisellä kävelytiellä työmatkan ja päätin hankkia liukuesteet kenkiin. Nastakenkiä en viitsi ostaa hinnan vuoksi, enkä myöskään siksi koska juosta ei edelleenkään voi plantaarifaskiitin takia. Kunhan nyt pääsisi edes ehjin nahoin töihin. Taidan ottaa sauvat vielä kohta kaveriksi :D

Joulukuu mennäänkin tiuhaan yövuoroja tehden! Hieman yllätyksellisesti sain pelkän yövuorolistan, joten pääsee testailemaan vakioyökön virkaa. Pesti ei luojan kiitos ole jatkuva, vaan erittäin tilapäinen. Kivaa asiassa on se, että aina on pari yötyötä ja sitten useampi vapaa. Saas nähdä käykö sujuvasti homma vai loppuuko puhti kesken. Ainakin se on taattu, että ulkoilu, liikunta ja syömisasiat ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan!

Viikonloppuvapaille on suunniteltu uimista, zumbaa ja pumppia, sekä hirveä läjä tekemättömiä kotitöitä. Vielä ei ainakaan ahdista vaan on pikemminkin sellainen joulu/talvi-puhdistusinnostus ajatuksissa.

iive

Kuva HOPE villasukkakampanja
ps. Haluaisin muuten mainostaa FB Neulo HOPE-villasukat kampanjaa! Eli jos viihdyt kudin kädessä niin neulopas suomalaisille lapsille/nuorille/aikuisille lahjaksi tarpeeseen sukat. Kaikilla ei ole perheessä neulontataitoista väkeä. Muitakin joululahjoja voit lahjoittaa Suomen HOPE-yhdistykselle.

HOPE Yhdessä & Yhteisesti ry on vuonna 2009 perustettu valtakunnallinen vapaaehtoisjärjestö, joka toimii lasten paremman arjen puolesta Suomessa. Hope tarjoaa konkreettista apua vähävaraisille ja äkillisen kriisin kohdanneille lapsiperheille sekä huostaanotetuille lapsille. HOPE on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja sen toiminta ohjautuu 14 paikallistoimijan välityksellä eri puolille Suomea.

2 kommenttia:

 1. Huh tuota yövuorolistaasi! :) Saatko hyvin päivällä nukuttua?

  Mukavaa viikonloppuvapaata rentoutumisen ja kivan tekemisen parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvin saan nukuttua päivisin, jopa paremmin kuin öisin ;) Mutta onhan sillä valvomisella veronsa... No, toistaiseksi uuden työpaikan yövuorot ovat olleet vain pelkkää valvomista eli varsinaisia muita työtehtäviä ei ole. Mutta valvomisessakin on siis jo ihan tarpeeksi.

   Poista

Kiitos :)