maanantai 4. marraskuuta 2013

Uusi duuni on jees :)

Nyt on kaksi päivää kehitysvammaisten ryhmäkodin ohjaajana takana ja voin todeta, että tykkään niin vaan valtavasti! Olenhan mä tehnyt tuota hommaa aiemminkin, mutta siitä on jo pitkä aika. Olin vissiin unohtanut vuosien aikana sen syyn miksi oikein hoitoalalle lähdin, se syy oli tietenkin vammaistyö.

Eilen tein "voima"joogaa eli rankemman puoleista settiä, ei mitään venyttelytouhua ja ajelin fillarilla töihin ja kotiin. Lauantain salitreeni ja tuo jooga painoivat kyllä aikamoisesti jaloissa illalla kotiin polkiessa (ylämäkeen), aika happo olo.
Aamulla olikin pakko tehdä vähän rennompaa hommaa, kokeilin joogavideota otsikolla *Yoga for Relaxation and Stress Relief* Oli ihan ok, mutta ohjaajan jatkuva epäselvä selitys ja pälätys vei kyllä ison osan tuosta rentoutumisen tehosta. Piti kuitenkin vielä venytellä tuon lisäksi.

Koitin myös Lintusen kanssa tehdä rentoutumisharjoitusta, sillä hän on kovin vilkas tyttö, ei tosin ylivilkas, mutta olisihan se ihan hyvä pystyä rentoutumaan muutenkin kuin nukkuessa. Kuunneltiin tätä youtube videota, kun se on kuulemma "keijujen ääntä".On tässä muuten "videolla" pituutta kun kuuntelisi 11h Tiibetiläisiä maljoja :D Yllättäen tämä on kyllä todella rentouttavaa, varsinkin livenä, sillä maljojen värähtely kulkee koko kropan läpi kun sitä soitetaan vieressä. Tälleen videolta teho ei ole kuin 1/8 siihen verrattuna.
Sain kuitenkin tytön rentoutumaan edes hetkeksi (ehkä noin 30sek.) ja sanoi kun lopetettiin, että tykkäsi siitä. Jatketaan siis harjoituksia!

Tänään en kaatosateen vuoksi kävellyt töihin (sain autokyydin, plaah), kiltisti kävelin kyllä kotiin, oikein reipasta tahtia ;)

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)