keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Vissiin kohta vatsahaava

Useamman päivän on pitänyt juoda tulisia juomia ettei vaan tulisi kipeäksi, no tulin mä silti. Kiva olla uudessa työssä flunssassa, tosin onneksi kohtalaisen lievässä. Olisikohan niillä D-vitamiineilla mitään osuutta asiaan, siis sillä että pysyn pystyssä enkä makaa koomassa sängyn pohjalla. En edes muista monesko flunssa tämä jo tänä vuonna on :(

Vatsahaava tulee kaikesta inkivääri-kaneli-neilikka-cayennepippuri-teen juomisesta. Ruokana chilipitoista kanamössöä kun ei valkosipulia kehtaa töissä vetää. Parit Buranat päälle sekä aspartaami kurkkupastillit (kun kaupasta sokerillisia väkeviä pastilleja ei saa!) niin veikkaan että piakkoin on vatsa aika hellänä (tai on jo).

Positiivinen asia tässä on kyllä se, että päätin kerrankin kokeilla sitä näkökulmaa asiaan etten kipeänä antaisikaan valtaa kaikille suklaille ja muille mössöille, joista tulee vaan vielä pahempi olo. Tähän mennessä kokeilu on ollut sen suhteen menestys!

iive

2 kommenttia:

  1. Flunssalle karkoitusta! Ite työskentelen muuten kanssa kehitysvamma puolella ja tykkään työstä tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tää on niin mun hommaa myös. Good bye dementikot! Vaikka oli vanhustenkin kanssa oikeasti ihan kiva tehdä töitä. Silti tää nykyinen homma voittaa.

      Poista

Kiitos :)