lauantai 21. joulukuuta 2013

Kohti joulua

Ihanaa on kun koti on siivottu, lattian pesua lukuunottamatta. Se kyllä tehdään vasta sitten leipomisien jälkeen. Huomenna piparkakkutalkoot, lähinnä vaan hauskaa pidetään niitä tehdessä, itse en niitä edes ihan kamalasti tykkää syödä.

Kaupassa päädyin yllättäen ostamaan lantun, pussin porkkanoita ja riisiä. Taitaa tulla itsetehdyt laatikot :) Melkein kaikki muutkin jouluruuat ostettiin jo, ne joulusuklaiden valmistustsydeemitkin ovat nyt kaapissa odottamassa. Yritin valita jouluruokiin kevyempiä vaihtoehtoja. Jonkun mielestä ne voi olla huonoja, mutta ei kai siihen lanttu- ja porkkanalaatikkoon ole pakko sitä kuohukermaa laittaa? No, meidän laatikot tulee 10% ruokakermasta, ei niistä kauhean pahoja voi tulla?

Mies siivosi kätevästi tänään kun se menee huomenna Vihtiin pelamaan golfia! Eipä vissiin suomessa kauheasti aiemmin olla joulukuussa golfailtu, mutta nyt sekin on nähty kun Joulupukki kävi avamaassa kentän. Myö väännettiin Lintusen kanssa ulko-oven eteen vanhoista lasipurkeista tämmöiset kivat tuikkukupit.

Saa nähdä kauanko menee ennenkuin joku nää varastaa...

Eilen kävin spinningissä, tänään salilla ja tarkoitus olisi liikkua ennen joulua päivittäin. Jouluaattona alkaa yövuorot, silloin varmaan tulee vähän himmailtua lepopäivien merkeissä.

Salitreeneistä ehdottomasti käsitreenit on peestä (ja tätäpä siis tein juuri tänään). Muita kropan osia tykkään kyllä treenata, mutta kädet... niitä treenatessa tuntuu vaan inhottavalta ja tyhmältä. No, ehkäpä sekin päivä joskus koittaa että siitäkin treenistä nauttii. Sitä odotellessa sit. Tai jos tiedät jotain hyviä vinkkejä siihen että käsitreenistä oppisi nauttimaan niin saa kertoa!

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)