keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Kuinka hoitaa plantaarifaskiittia, kokeilu nro2

Oi, tänään on vuorossa uuden työpaikan pikkujoulut :) Erityisesti minua lohduttaa asiassa se, että tiedän ainakin yhden työkaverin olevan samanlainen kuin minä eli alkoholiton, jee! Ei tartte yksin selitellä.

Eilinen meni mukavasti hierojalla, joka löysi selästäni valtavan jumin. Valitettavasti jumi oli niin syvällä ja niin paha ettei sitä saatu kuntoon yhdellä kertaa, joten uutta aikaa oli varattava. Hierojan ohjeiden mukaan olen nyt hellinyt eli hieronut eri tavoin tuota plantaarifaskiitti-jalkaani ja useaan päivään ei siinä ole ollut mitään ikäviä tuntemuksia. Jalkapohja tuntuu ihan siltä kuin jalkapohjan täytyykin tuntua! Parantunuthan se ei varmasti vielä ole, mutta nämä keinot ovat olleet nyt ainoat joilla on näinkin mahtavaa edistystä saatu aikaiseksi. Toivottavasti tämä olisi lopultakin se parantava konsti.

 Jalkapohjan rullausta harjanvarren päällä.

 Jalkapohjahieronta terapiapallolla.

 Sivut ja kantapään saa hierottua käsin.

 Kookosöljy sulassa sovussa lasipurkkien keskellä.
Tällä hoituu viimeiseksi rasvaukset ja jalkojen kevyt hieronta käsin.

Hierojan lisäksi päivästä löytyi itse tehty kasvohoito, kimblen pelaamista ja joulufiilistelyä. Iskihän se tännekin viimeinkin. Joulusiivous on jo puolessa välissä valmis ja ajatus ruokalistasta valmis. Aikalailla perinteisellä ja hyvin pelkistetyllä mennään eli ei ole erikoisia jouluherkkuja tiedossa.

Joulun tuoksua tuo kynttilä kahvipapujen, kanelitankojen, kaardemumman, vaniljan ja neilikan sekoituksen keskellä.
 
Eilinen oli siis lepopäivä, samoin kuin maanantaikin. Tänään olikin aika palata salille jalkatreenin pariin sekä kuluttamaan etukäteen pikkujouluherkut. Ei tartte jälkikäteen sitten huolehtia... tai no sehän riippuu aivan siitä mitä syö :D

Uudesta työpaikasta mitä mainioin joululahja. Lasinen Sagaformin termosmuki, jossa kannessa on siivilä. Näin voit laittaa purut suoraan mukin pohjalle ja nauttia juoman suoraan. Käy myös kahvimukiksi kun siivilän ottaa vain pois. Todella kätevä yrttiteen juontiin. Nyt purkissa Frantsilan Puhdas puro teetä <3

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)