torstai 5. joulukuuta 2013

Parantavat kädet

Olen jo pitkään etsinyt hierojaa, joka on tehokas, mutta häneltä löytyy myös tietynlainen eivirallistieteellinen katsantokanta tai kulma, asioihin. Olen lisäksi maailman huono varailemaan aikoja yhtään mihinkään, joten nettivaraus on aina plussaa. Hyvänä hetkenä hoksasin siis Villin elon nettivarauksen ja varasin randomilla sinne hierojalle ajan. Ja voi että kun oli hyvä tyyppi! Tehokas, ymmärsi myös (tietenkin kun ko. yrityksestä on kyse) luontaislääkintä/hoitosysteemejä, eikä udellut minulta koko elämääni vaan sain olla ja keskittyä siihen hierontaan. Uusi aika on jo varattu ja lisäksi ruetaan hoitamaan vyöhyketerapialla tuota mun jalkapohjan plantaarifaskiittia.

Tällein sujuu nykyään meidän työ ja hoitomatkat

Yökön itsenäisyyspäivänyön sapuskaa.

Maanantaina kävin pitkästä aikaa spinningissä ja oli huippua. Olin koko tunnin ajan ihan hullussa endorfiini-humalassa ja kunnon flowssa. Milloinhan viimeksi olisi ollut tuollainen olo? No, meinasinhan mä itkeä siellä bodypumpissakin taannoin kun oli niin hyvä fiilis.

Alkuviikko on ollut liikuntojen suhteen hieman kevyempi. Ainoastaan tuo spinnu ja paljon kävelyä ja kehonhuoltoa. Jos yövuoroilta riittää yhtään energiaa niin viikonloppuna suuntaan salille.

Hyvää itsenäisyypäivää kaikille!

iive

5 kommenttia:

 1. Hyvää itsenäisyyspäivää! Hieno toi työmatkakuva. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, paparazzi iski :) mies ajeli autolla vierestä omiin hommiinsa, helpostihan se meidät olis heittänyt samalla mut mepäs käveltiin ja Lintunen juoksi puolet matkasta. Ei siis istunut vaan kyydissä!

   Poista
 2. Uuden hierojan etsiminen on hankalaa, kun on tiettyyn tottunut. Pahimmillaan joutuu käymään, vaikka kuinka monella ennen kuin tärppää. Minunkin siis pitäisi. Tai en tiedä, pitäisikö kokeilla vaiheeksi jotain muuta: naprapaatti tai jäsenkorjaaja tai jotain. On vain olevinaan niin vaikeaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole koskaan oikein löytänyt hyvää hierojaa, toivottavasti nyt onni kohtasi. Itse suhtaudun hyvin negatiivisesti jäsenkorjaukseen tms. Vaikka heissä on kyllä osaaviakin tyyppejä, mutta joitakin nimikkeitä voi käyttää ihan kuka vaan itseoppinut tyyppi joka ei välttämättä tiedä mistään mitään... Vaadin aina hierojaltani että hän on koulutettu ja laillistettu.

   Poista
 3. Toivottavasti nyt se oikea hieroja löytyi!!!

  VastaaPoista

Kiitos :)