torstai 12. joulukuuta 2013

Takaisin kotiin ja nastat kengät

Huh, jos reissunpäällä olon pitäis rentouttaa niin mie oon kyllä ihan naatti. Toisaalta oli kiva käydä Joensuussa ja äidin luona, mutta kyllä autossa istuminen ja ees taas ramppaaminen ottaa oman veronsa. Oikein odotan huomista kun saa nukkua omassa sängyssä pitkään, käydä salilla ja mennä yöksi töihin.
Kävin mie tänäänkin salilla, rupesin tekemään semmoista kolmijakoista ohjelmaa jossa tänään oli vuorossa rinta ja yläselkä. Ihan kiva setti oli, vaikka salille mennessä olin pirteä kuin nuutunut etana. Siitä se sitten vaan kuitenkin lähti sujumaan.


Kävin mie päivällä lenkillä tuon yhden pienen lenkkikaverin kans. Mies löysi itsekiinnitettäviä nastoja paikallisesta sekatavarakaupasta ja ruuvasi ne mun gore-tex asicsien pohjaan. Hyvin oli pitoa!


Onhan mulla jäljellä tuo rakkain lenkkikaveri Lintunen. Kyllä se vaan on menijä kun jaksaa jo useamman kilometrin lenkkejä mennä mun kanssa. Lenkkien pituus ei edes riipu kunnosta vaan lähinnä mielenkiinto loppuu tuossa 2-3kilsan paikkeilla, mutta hiljaa hyvää tulee.


Tämmöinenkin "lenkkikaveri" mulla oli tänään. Ei ole tosiaan mun, vaan pikkuveljen tuleva suuri Metsästäjä koira. Tällä hetkellä se vissiin halusi metsästää mun puhelimen.


Ja muutenkin sitä tais mun jutut kiinnostaa... no ei yhtään :D


Ennen salille menoa käytiin kaupassa, jonot oli jotain kilometrin ja kassan vieressä oli näitä. Oli muuten hyvää tää kookos <3 Nyt pystyy sanomaan että kerrankin todella hyvä patukka! Puolikas ennen salia ja puolet kotiin kävellessä ;) Ihan hyvä herkku.

Uunissa on vielä valmistumassa Jaanaban ohjeella tehtyjä energiapatukoita, saas nähdä miltä maistuuvat, ainakin taikina oli hyvää :D :D :D

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)