perjantai 27. joulukuuta 2013

Uudenvuodenlupaus

Mitä sinä lupaat ensi vuodelle?

Oma lupaukseni on huolehtia itsestäni vieläkin enemmän. Tarkoittaen liikuntaa (no, sitä ei tarvitse kyllä enää lisätä, mutta pidetään samassa), kehonhuoltoa, ihonhoitoa ja kauneuden hoitoa. Prosessina on jo käynnissä atooppisen ihon parantaminen erityisesti kasvoissa ja toivon löytäväni sellaiset meikit jotka sopisivat iholleni. Että jos tiedät vaikkapa hyvää luonnon/luomukosmetiikkaa, joka sopii todella herkälle iholle niin saa vinkata! Pikkujoulujen jälkeen kasvoissa on ollut taas tuhannen näppylää ja ihottumaa, juuri kun sain sen parempaan kuntoon, niin yksi ilta meikeissä pilasi kaiken.

Jos lupaat itsellesi laihtumista, niin lupaa ettet diettaa vaan tee pieniä pysyviä muutoksia :)

Eilen salilla sain viimein hyvän käsitreenin aikaiseksi. Vaihdoin kiertoharjoittelun supersarjoiksi ja se toimi todella hyvin. On todella vaikeaa hyppiä salilla koko ajan liikkeestä toiseen kun siellä on porukkaa, joten tästä syystä vaihdos.
Tänään kotikotiin ja tsekkailin että siellä olis uimahalli auki. Menisköhän fiilistelemään lapsuuden uimahalliin? Kun ei oikein muutakaan keksi. Plantaarifaskiitti on taas ärtynyt, joten lenkkeilynkin kanssa on vähän niin ja näin. Ei tehnyt hyvää leipoa ja tehdä ruokaa tuntitolkulla paljain jaloin seisten. Niin, ja lisäksi perään muutaman kerran juoksin pari kilsaa juoksumatolla... jo kun jalat olivat seisomisesta ärtyneet. Ei näin, ei tosiaan näin.

Vuoden 2013 paras ruokakokemus tittelin voittaa ehdottomasti Hyve&Pahe ravintolan Pesto-Parmesan-Broileriwok!

iive

1 kommentti:

  1. En tee lupauksia, ne jää aina toteuttamatta ja sitten vaan kaivelevat alitajunnassa koko vuoden. :)

    VastaaPoista

Kiitos :)