keskiviikko 1. tammikuuta 2014

1.1.2014

Yövuorosta selvitty, aikamoista pauketta oli eikä kukaan oikein nukkunut kovin hyvin. Raskas yövuoro siis. Kotona "aamulla" heräsin päänsärkyyn, krapulainen olo, rupeaa pikkuisen nämä yövuorot käymään kropan päälle vaikkei siellä mitään varsinaisesti valvomisen lisäksi tartte tehdä. Vielä olisi tässä pumpsissa yksi yö jäljellä, sitten onneksi neljä vapaata ja sitten viimeiset yöt vissiin hetkeksi (ainakin toivottavasti). Kaipaan valoa.
Miestä kielsin laittamasta verhoja kiinni mun nukkumisen ajaksi, sillä kropan on vain pakko saada edes se hitunen päivänvaloa, viis siitä vaikka nukkuisin silloin.


Odotan innolla uusia kevään haasteita erityisesti töissä ja kevättä ylipäätänsä. Rakastan kevään kirkasta valoa, hankia (kuhan niitä nyt tulisi) ja sitten niitä viherpiipertäjähommia eli ensimmäiset taimethan voi laitella jo ihan "hetken" päästä ikkunalle. Vaihtaa sisäkasveista mullat ja niin edelleen. Facebookin tavara päivässä pois haaste-kutkuttaa, mutta tuskin yhteen tavaraan päivässä pystyn (loppuu tavarat). Edelleen kuitenkin kaipaan selkeyttä ja tilaa kotiin. Kummallisesti tämä tuntemus vain pahenee kun tulee kevät :D


Loppuviikoksi on suunnitteilla tänään salitreeni, huomenna spinning ja perjantaina hotjoogaa jos vain joku peruu, sillä olen varasijalla 1. Viikonlopulle ei ole tiedossa mitään, tehdään fiiliksien mukaan tai ei tehdä ollenkaan sillä aika pitkä vapaapäivätön putki on takana.

Ihanaa vuotta 2014 kaikille!


iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)