torstai 23. tammikuuta 2014

Ajankäyttöä ja kylmyyttä

Eilen juoksin Lintusta pulkassa vetäen ensin päiväkodille ja sitten jatkoin töihin vielä kilometrin mutkan kautta. Varusteet olivat hyvät nyt, ei paleltanut eikä tullut hiki kun oli sopivat kerrokset päällä. Paitsi ne nilkat. Mog kirjoittikin taannoin todella hyvässä ja tärkeässä postauksessaan Vinkkejä pukeutumiseen kun juostaan kylmässä, erityisesti nivelten suojaamisesta. Ja kyllähän ne polvetkin oman osansa ottavat tuosta kylmästä. Tähän täytyy kyllä ehdottomasti paneutua lisää varsinkin kun noita jalkaterävaivoja on jo entisestään.

Illalla olikin toinen mieli kun pakkanen oli kiristynyt (-20), jalat väsyneet työpäivästä ja kotiin pitäisi juosta koska kävelyyn oli ehdottomasti liian vähän vaatetta mukana. Täytyy myöntää, että aika monta ärräpäätä lensi mielessä kun hölkkäsin ja kävelin ja hölkkäsin ja kävelin ja jalat olivat kuin puutukit. Onneksi ei ole sen pidempi tuo työmatka (tosin kotiin päin näppärästi pelkkää ylämäkeä).

Tältä näytin kotiovella...

 Jaa, ottaako päähän vai?

Tänä aamuna luovutin ja ajoin autolla työmatkat. -24 pahimmillaan ollut pakkasta tänään. Alle -20 ei vissiin ollut missään vaiheessa. Silti hyödynnettiin Lintusen tanssitunnin aika käymällä puolen tunnin lenkillä miehen kanssa. Ja ainoat mitkä paleli, oli ne nilkat ja kantapäät...


Aika huurteisen hileiset tunnelmat oli tänäänkin ja kun suunnattiin tästä vielä suoraan salille, niin kerrankin täytyi siellä treenata pitkähihaisella paidalla melkein koko treeni. Vaikka lenkillä ei ollutkaan kylmä niin jotenkin se kylmyys silti jotenkin jälkikäteen vaivasi. Ei siellä salillakaan nyt niin kuuma ollut vaikka olikin aikamoinen tammikuun väentungos, siitä piti huolen jatkuva trafiikki ovella, pakkasilman hyökyessä sisään tuulikaapista.

Salitreeni sujui tällä kertaa hyvin, edellisellä kerralla suunniteltu treeni täytyi jättää puoliväliin ja vaihtaa ihan muihin liikkeisiin, sillä kiertäjäkalvosin ja pieni rintalihas olivat aikamoisessa jumituksessa ja rinta/yläolkapäätreeni oli hirvittävän kivuliasta. Mutta nyt venyttelyt ja hieronta tuntuivat auttaneen.

Tehokas päivä siis aamusta iltaan. Kotona käytiin töiden ja tanssitunnin välillä olemassa muutama tunti eli syömässä ja lepäämässä. Iltapalalle oltiinkin sitten seuraavaksi vasta kotona.

Mies teki muuten mun kesällä keittelemästä raparperihillosta (hyvin vähäsokerinen) ja päärynästä törkeän hyvää rahkaa! Se meni parempiin suihin ennen kuvaa, mutta tyttösen eräästä iltapalasta tallentui hyvä foto. Oli saanut itse tuunata oman mustikkarahkansa valkkaamalla tarpeet meidän hedelmä/pähkinä-korista :)


iive :)

2 kommenttia:

  1. Oottepa olleet tehokkaita ja tuo positiivinen energia tuntuu nyt pulppuavan monessa blogissa, ihanaa! Pakkaset sais kyllä hiukan hellittää, mutta jatketaan positiivisin mielin kovista pakkasista huolimatta. Oih, raparperirahka, herkullista!

    VastaaPoista
  2. Hyvät valinnat on tyttö tehnyt! :)

    VastaaPoista

Kiitos :)