keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kidukset

Mulle kasvaa vissiin kohta kidukset kun niin hyvin viihtyisin uimassa. Ja mikä ihme se onkaan kun siellä viihtyy kun kerrankin elämässä iho tuntuu uimista kestävän. Erikoista tosiaankin on se, että kahteen ja puoleen kuukauten en hirveästi ole sairastellut. Pikkaisen meinasi flunssa tuossa pistää päälle, mutta niistämisen lisäksi ei muuten oikeastaan vaivannut mua ja kesti viikon sijasta sen kaksi päivää. Mahapöpökin tuossa oli kurkkimassa, mutta eipäs sitten tullutkaan.

Ihon rasvaukseen on riittänyt pelkkä kookosöljy entisen decubalin sijasta ja käsien rakkula-ihottuma on kadonnut. Kortisonivoiteetkin ovat olleet kaapissa jo pitkän tovin satunnaisia tiskausärtymyksiä lukuunottamatta.
Olen siis kaksi ja puoli kuukautta ollut uudessa työpaikassa. Joten mitä tästä voisi päätellä?
Vissiin jonkinlaista ympäristön parantumista on tapahtunut työpaikalla tai työmatkassa tai jossain.

No, nythän tietenkin saan heti jonkun jättisuperhypermajor-flunssa-norovirus-keukokuumehässäkän, mutta sitpä siinä käy niin.

Blogi-oksennusolokin on hävinnyt kun on pysynyt liikkeessä. Eilen vatsalihasjumppaa sekä jalkakuntoutusta ja työmatkakävelyt.
Tänään kävelyä yli 6km, joista osa pyörätuolia työntäen ja osa ruokaostoksia pulkassa vetäen (ja ei, täällä ei ole tarpeeksi lunta, hiki tuli, oli kuin kivirekeä olisi kiskonut). Lopuksi vielä reilut tunnin uimahallissa treenailut, joten liikuntaa riittää <3

Aamulla herätty jo kuuden aikaan. Kello on kohta kymmenen. Valomerkki ja titityy.

Hyvää yötä!

iive

2 kommenttia:

  1. Oot hirmu reipas! Kiva, että iho kestää uimiset ja voi paremmin! Tiedän nuo ongelmat ja pelkään mahdollista pitkää pakkasjaksoa, jota ihoni ei siedä. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää ihon ihmeparaneminen on kummallista. Vielä kun kasvoista lähtis näppylät pois niin oisin tyytyväinen <3

      Poista

Kiitos :)