torstai 30. tammikuuta 2014

Kun aamu alkaa...

sillä että joudut vapaapäivänä heräämään törkeän aikaisin, et saa syödä etkä juoda mitään, ajat autolla kaupungin keskustaan, etsit parkkipaikan (ja aargh! vielä maksatkin tietenkin siitä, mitä täällä "maalla" ei koskaan tarvitse tehdä), sen jälkeen sua vielä tökitään neulalla ja joudut vielä pissimään purkkiin hoitajan katsoessa vieressä, niin täydellinen päivän aloitus. Oikein niinku mahtifiilis tänään!

Ja kyseessähän on tietenkin työterveystarkastus kaikkine testeineen että olenko työkykyinen ja enhän nyt vaan "käytä" mitään. Tarpeellisiahan nämä oikeasti ovat. Hoitoalallakin viipottaa jos minkäkinlaista "ammattilaista" ja hyvä vaan että testataan terveys ja myöskin ne päihteet. Itsellä tietenkin on hieman huvittunut olo koska en käytä mitään päihteitä, en laillisia enkä laittomia, mutta sitähän ei työnantaja voi tietää.

Lounaana avocadosalaatti-kermaviili-katkarapukastikkeella ja cashew-pähkinäkanaa <3
Aamun systeemit pisti kropan kyllä sekaisin ja palailin kotiin järkyttävän migreenin saattelemana. Päivä onkin mennyt koomailemalla päänsärystä toipuen, mutta sain sentään viimeisille auringonpaisteille itseni lapsen kanssa ulos.


Ei kyllä ihan kauheasti tykänneet noi mun jalat noista luistimista... aika kipeää teki :( Mutta ihan kiva oli pyörähdellä, vielä kun tuo luisteluseurakin olisi ollut vähän positiivisemmalla tuulella. Kauhean kriittinen muksu meillä, kun toista kertaa luistimilla vetää kuitenkin pystyssä pysyen kentän päästä päähän ja repii hermonsa siitä kun kaatuu lujempaa mennessä. Selitäppä nyt siinä sitten että hei jos menisit vaan sitä omaa vauhtia etkä koittaisi olla heti ekoilla kerroilla joku luistelumestari.
Omat pettymyksen tunteet etenkin hiihdosta muistan edelleen, joten niitä en lapselleni soisi.

Ilta on kiva päättää kunnon spinning-rääkkiin raskaalle eli mustalle tunnille. Sykkeet oli kovat! Mutta ihmeen kaupalla sitä vaan jaksaa kun on hyvä ohjaaja ja hyvät musiikit. Spinnun jälkeen jäin vielä tekemään rinta/selkä treenin salille hieman pienemmillä painoilla. Ennen treeniä yläselkä tuntui hyvin tiukalta ja tukkoiselta, mutta treenin jälkeen tuntuu että nikamat on taas kohdallaan :)

Huono päivä vaihtui siis onneksi loppua kohden hyväksi. Huomenna yövuoroihin, eikä liikkumisesta oteta stressiä. Onhan sitä urakoitukin tällä viikolla yli 8h edestä eli noin 2h/pvässä :)


1 kommentti:

  1. Lintsku oli JO kolmatta kertaa luistimilla :)

    VastaaPoista

Kiitos :)