perjantai 17. tammikuuta 2014

Päivän kunto

On ihan huippua jaksaa ja yrittää kehittyä voimakkaammaksi, mutta välillä sitä miettii et hei onko tässä järkeä?

Niin kuin silloin kun ulkona on pakkasta aika hirveesti ja änget ensin muksulle vaatteet ja sitten ittelles. Sitten alkaakin reipas kävelylenkki kohti päiväkotia ja matkan aikana saat tuhat ja miljoona kertaa kertoa miksi me nyt kävellään eikä mennä autolla. Onneksi nämä kysymykset ei tule narisemalla vaan on uutta ja ihmeellistä lapsellekin se, että hoitoon mennään ihan itse kävellen.


 Auringonpaiste <3


Sitten kun olet tehnyt koko illan duunia, jopa ihan vauhdikkaasti, niin sitten änget vielä salikamppeet yhdeksältä illalla ylles toppavaatteiden alle ja kävelet edelleen siinä pakkasessa, tosin nyt salille. Treenit ei ihan kulje kun alkaa jalat olla näin myöhään liian tukkeessa, mutta mennään siitä huolimatta ja yhtään ei löysäillä.

Ja kun jalat on treenattu aivan loppuun, niin siinä salilta lähtiessäs yli kymmenen jälkeen illalla pakkasessa edelleen katselet sitä kotimatkaa, joka yhä vieläkin pitäisi mennä kävellen ja joka valitettavasti on pelkkää ylämäkeä, niin silloin tulee mielen, että mitä hemmetin järkeä tässä kaikessa nyt oikein on?

Ja sitten kun sä seuraavana päivänä saat sportsdirectiltä paketin ja pistät ne uudet treenikamat päälles ja ne on kokoa pienemmät kuin ennen ja katsot peiliin. Ja sun vieressä juoksee sun tyttäres uusissa juoksukengissään niin maan mahdottoman onnellisena siitä että osaa juosta. Niin silloin sä tiedät mitä järkeä siinä kaikessa on.

iive

Ihanaa viikonloppua kaikille!
Meillä treenataan ainakin salilla, käydään lasten liikuntapeuhulassa (jossa saa siis kokeilla eri urheilulajeja, aikuisillekin on kuulemma nyt joku oma piste) ja mä pääsen toivottavasti tanssi ja venyttelytunneille <3 Voisko olla paremmat suunnitelmat?

3 kommenttia:

  1. Jos aikaa riittää saatat päästä vielä laavullekkin. T Sami

    VastaaPoista
  2. Jee sinä ja pienemmät treenikamat, hyvältä näyttää! :)

    Minä olen miettinyt samaa tällä viikolla: mitä järkeä (kiskoa itsensä aamuisin ylös salille jne.) ja miksi ja miten ihmeessä edelleen olen motivoitunut, vaikka jumeja ja edistymättömyyttä on ollut niin paljon. Kirjoitin siitä jo luonnoksiin postauksenkin. Mutta järkeä siis on, monenkin syyn vuoksi, onneksi!

    Viikonloppusi kuulostaa ihanalta, kun vielä laavullekin saatat päästä! :) Nauttikaa!

    VastaaPoista

Kiitos :)