tiistai 28. tammikuuta 2014

Parhaita päiviä

Täytyy sanoa, että huippuparhaita päiviä on muutama takana.

Olen tuskaillut tämän olemukseni kanssa (ja tulen kyllä tuskailemaan jatkossakin), mutta maanantai-aamuna jotain välähti positiivisempaan suuntaan kun laitoin aamun kotitreenejä varten vaatteet niskaan ja vilkaisin peiliin. Kiva aamuaurinkokin paisteli siinä, hyvä musa soi, joten oisko nyt sitten voinut olla parempi fiilis?


Tunnin vatsalihastreeni kuntopallolla, kahvakuulalla ja omaa kroppaa käyttäen. Nii ja teinpä siinä viimeiseksi iki-ihanan Zumban Flat Abs-treenin :) Tämänpäiväisten tuntemusten perusteella voin sanoa että oli hyvä treeni!

Tämän jälkeen olikin ihanaa käydä suihkussa, hypätä autoon ja suunnata murheenkryynin kimppuun kasvohoidon merkeissä. Kävin Pau's Wellnesissä Uudistavassa kasvohoidossa ja olen kyllä tyytyväinen. Tuo hoito sisälsi mm. timanttihionnan iholle ja vaikka edelleen epäpuhtauksia naamasta löytyy, niin selvästi tuo siloitti kasvoilta arpia ja pienensi ihohuokosia. Kosmetologi suositteli vielä keväälle syväpuhdistavaa kasvohoitoa, jossa kyllä aion käydä. Hoitola oli todella kaunis ja rentouttava tilana ja hoito tuntui vieläpä todella hyvältä. Että jos ei kerran kotikonstit auta niin pakkohan on jotain asialle tehdä.


Ostoskärrystä tuli otettua kuva, kun niin näpsäkästi siinä olivat. Punaisesta kaupasta kävin vielä ostamassa kympillä pähkinöitä niin aikalailla loppuviikon safkat on tässä. Lasagnea, kanaa cashew-pähkinäkastikkeessa ja italianpataa olisi tiedossa. Jokaista ruokaa tehdään sellainen satsi, että sitä syödään useampaan kertaan.

Illalla vielä puolitoista tuntia uintia koko perheen kanssa, joten voiko olla parempi vapaapäivä?

Eikä tämäkään päivä hullumpi ollut. Juoksin töihin sen kaksi kilometriä ja töiden jälkeen suunnattiin vielä kaikki ladulle. 2km hiihdettiin, se oli kauden aloittajaisiksi aivan tarpeeksi, sillä en tosiaankaan ole mikään hiihtomestari. Pieni neiti -olen toista kertaa suksilla- hiihti 1km <3 ja olisi varmaan hiihtänyt pidemmällekin jos ei oltaisi kiskottu sitä pois tuolta :D


Ruuaksi vähän lasagnea ja sitten lepoa ja vielä jalkatreenit urakoimaan perään. Aikalailla treenisumaa tulee nyt, koska viikonloppuna on yövuorot ja ollaan kaksisteen Lintusen kanssa kotosalla tai siis mie olen töissä ja nukun ja Lintunen on päiväkodissa, yhdessäoloaikaa jää 5h per päivä :( vuorotyöläisen karu arki. Niitä vähiä yhdessäolon tunteja ei sitten käytetäkään mihinkään turhaan huhkimiseen ja kotikin saa räjähtää siinä sivussa. Ne voi sitten hoitaa vapaapäivinä ne hommat :)

iive

1 kommentti:

  1. Huippua, että huippua! :) Kuuluu kait asiaan, että fiilikset vaihtelee, kuten elämässä ylipäätään. Jospa enemmän olisi taas kivoja fiiliksiä itse kullakin.

    VastaaPoista

Kiitos :)