perjantai 31. tammikuuta 2014

Salikissa

On muuten hirveä biisi ja video toi Skandaalin Salikissa, vaikkakin videon tytöt on kyllä treenanneet että heissä ei mitään moitittavaa kyllä ole.

Mut tääkin mimmi vissiin on joku salikissa kun sinne taas piti tänään päästä. Yövuoroja varten olisi pitänyt nukkua, mutta kun eipä sitten nukuttanut kuin puolille päivin niin nousin ylös, latasin astianpesukoneen ja pyykinpesukoneen valmiiksi ja lähdin salille. Olikin kivasti käsipäivän vuoro eli vähän "kevyempi" päivä ja pakkailin jopa kuulokkeet mukaan. Ajattelin siinä, että voisin jopa jonkun kuvan räpsäistä kännykällä salipuuhista, mutta enpä viittinyt. Salilla oli nimittäin aivan törkeästi porukkaa! Mikä mun mielestä on vaan kiva :) Mut ei siis kuvia tänäänkään, saatte tyytyä vanhoihin.


Kävin muuten taas vähän tunnusteluja tuon PT asian kanssa ja jospa sekin asia nyt lähtisi käyntiin ihan oikeasti. Painot kasvaa ja tältä tytöltä alkaa loppua kantti niiden kanssa. Ei vaan yksinkertaisesti uskalla nostaa niitä painoja kun pelkää että tekee väärin ja rikkoo itsensä. Eli tilailin nyt sitten oikein kunnon perus-voimaliikkeisiin opastusta ja sitä vissiin tulisi joku voimailija-jamppa mulle opettamaan :) Kattotaan kuinka nyt sitten tän asian kanssa käy, päästäänkö puusta pitkälle...

iive

ps. hyvää viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)