lauantai 11. tammikuuta 2014

Sikahyväjuttu

Aamulla sai nukkua pitkään.
Vaaka näytti lukemaa 71,8
Neljässä päivässä tippunut -1,1kg!
En ollut uskoa tulosta vaan punnasin itseni viisi kertaa.
Ei muuttunut lukema.
Ja yhtään en ole nälässä ollut.

Illalla sikahyvälenkki (sikahyvä oli joskus mun nuoruudessa juuri se magein tehostesana ja kuten tehostesanoille tuppaa käymään, niin tuli siitä kovin nolo ajan myötä, out of date, milloinkohan nykyajan tehostesana v####usta tulisi nolo? Ois jo aika.) Mutta siis se lenkki.


Koko perheellä vetämään 2,5km lenkki. Tehosteeksi otettiin pallo mukaan. Tuli Lintuselle vähän enemmän innostusta kun eihän ne lapset suoraa tietä jaksa lenkkeillä kovinkaan pitkään. Loppuu mielenkiinto.

Ei loppunut mielenkiinto. Siellä ne meni tyttö ja pallo ja perässä minä sekä mies. Melkein koko lenkki juosten. Oho!


Jostain blogista luin, että vois ottaa kuvan fiiliksestään treenin jälkeen. Nolo kuva, mutta fiiliksen vissiin huomaa. Oon aika onnellinen, juoksin noin 2km eikä jalkaan koskenut yhtään <3

Meillä puhaltaa muutenkin uudet tuulet. Syksyllähän mä pistin miehelle vedon, se tiputtaa 15kg ja mä 10kg. Vähän nihkeesti mennyt tuolla miespuolisella tää homma, se on mutustellut ja tuumaillut. Lähtenyt salille toki kun oon "pakottanut" ja golf-treeneissä käynyt.
Sitten se tossa yks päivä paljasti mitä onkaan nyt suunnitellut ja vähän isompia suunnitelmia sillä kun pelkät 15kg. Sen matkasta voi lukea GoGolfin blogista, aloitusteksti löytyy täältä: Läskistä golffariksi-Golfin avulla elämä uusiksi.
Mä oon vissiin ihan yhtä onnellinen nyt kuin silloin kun hän sanoi lopettavansa tupakanpolton <3

iive

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanan positiivisella energialla ja onnellisuudella höystetty postaus <3 Ihan mahtavaa lukea näin upeista fiiliksistä, ja myös miehellesi hurjat tsempit. Meenpä heti lukasemaan blogia!

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että sun mieskin innostui oikein kunnolla! Paljon tsemppiä teille molemmille! :)

    VastaaPoista

Kiitos :)