sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Uudet keinot kehiin

Vapaa viikonloppu alkoikin hieman erilaisissa merkeissä. Perjantain uintitreenit ja shoppailureissu peruuntuivat kun iltavuorolainen tuli töihin oksentamaan ts. tauti alkoi aikamoisella järinällä yllättäen. Sijaista ei oikein parin tunnin varoitusajalla saanut, joten päädyin siihen, että jään itse aamuvuorosta jatkamaan iltaan. Sain kuitenkin nyt maanantain vapaaksi, joten sinänsä ei harmittanut tuo vuoro kun viikonloppuvapaa jatkui sitten toisesta päästä. Mutta kylläpäs 13h työvuoro tuntui kropassa, etenkin kun aamu oltiin pistetty työkaverin kanssa aikamoisella haipakalla. Iltahommat tulikin tehtyä rauhallisempaan tahtiin.

Lauantaina kävin viimein hankkimassa ne Footbalancen oman jalan muotoon tehdyt pohjalliset Asema-aukion Intersportista. Mieskin sai omansa, sillä siellä oli mahtitarjous: Kaksien pohjallisten ostaja sai toiset pohjalliset puoleen hintaan!
Prismasta löytyi alelaarista ohuet ja kevyet Columbian verkkokengät kotona oleiluun ja laitoin ne pohjalliset nyt niihin. Saa nähdä helpottavatko nyt plantaarifaskiittioireet. Vaikka totta puhuakseni oireet ovat viime viikkoina olleet hyvin minimaalisia. En tiedä kuinka järkevää on pitää kenkiä koko ajan jalassa, mutta en tiedä myöskään kuinka järkevää on kävellä kotona koko ajan sukkasillaan jalat vääntyneessä asennossa --> kipeytyvät siitä asentovirheestä siis. Vielä kun muistaisi laittaa ne tossut sisällä jalkaan!


Prismasta lähti mukaan TAAS uusi terapiapallo. Onneksi nämä eivät ole mitään kamalan kalliita vaan parin euron luokkaa. Työvuorosta oli mennyt oikea lavanseutu ihan jumiin, joten terapiapallolla oli tekemistä heti kun päästiin kaupoilta kotiin. Tällä isolla terapiapallolla saa käsiteltyä kätevästi myös pakarat, joita tuolla pilatesrullalla on ollut hankala hoitaa.
Toinen jo aiempi hankinta oli illalla jalkatreenien jälkeen ahkerassa käytössä. Hankin nimittäin Oraksen sensiva suihkupään tuonne meidän suihkuun. Sehän on sellainen hierova (ja myös tavallinen tietty) suihku. Ei kauhean ympäristöystävällistä vedenkulutuksen kantilta, mutta voi niin ihana.


Pelkkää hyvää on ollut kyllä näistä välineistä sanottavana, vaikka ovat tosiaan hyvin edullisia. Ainoa on tuon isomman piikkipallon pumppu, jonka sain hajoitettua heti ensi kättelyssä, varsi poikki. Onneksi pumpun neula kävi meidän polkupyörän pumppuun, joten pallon sai täytettyä.


Kaupasta yritin myös hankkia uutta proteiinijauhetta, mutta Seppälän Lifessä ei ollut ja en tiedä olisinko ostanut vaikka olisi ollutkin. Huono palvelu nimittäin ja se saa mun vaihtamaan liikettä salamannopeasti. Hakusessa olisi nimittäin proteiinijauhe, jossa ei olisi sukraloosia. Haluaisin kokeilla onko tuo sukraloosi yksi syy kasvojen lievään akneen. Fastin maustetuissa proteiineissa on kaikissa sukraloosia ja maustamaton kuulemma maistuu kuulemma hirveälle. Sport Nutritionilla(?) oli ainakin stevialla makeutettu proteiini, joten jos sitä löytäisi jostain tai sitten täytyy tehdä nettiostoksia.

Etenemisvauhdin säilyttämiseksi rupesin nyt pitämään myös päiväkirjaa. Tätä yritän pitää mukana myös salilla, sillä nyt olen huomannut hinkkaavani osan sarjoista ihan turhan liian pienillä painoilla. Muutenkin kirjailen fiiliksiä ylös, sellaisia mitä tänne ei nyt viitsi joka päivä kirjoittaa.
Aikamoinen ahdistus on välillä päällä omista läskeistä ja välillä ulkonäöstäkin (etenkin kasvojen ihosta), vaikka fiilis muuten on hyvä kun on jaksava ja voimakas olo. Se olo ei vain näytä peilistä siltä miltä pitäisi.


Ostosreissulla hankittiin Lintuselle viimein myös ne oikeat ensimmäiset sukset ja äsken käytiin ne testaamassa. Muualla ei ole latuja eikä lunta tarpeeksi, mutta järven jäällä oli hyvä mennä. Ja niin hienosti tyttö hiihti, että oikein harmitti kun jätin omat sukset kotiin. Ajattelin että joudun tyttöä avustamaan hiihtämisessä niin paljon, ettei siitä tulisi sukset jalassa mitään. Pöh, kävelemään jouduin siinä vieressä ja katselin kun muut hiihti tai luisteli tuonne jäälle tehdyllä radalla. Mutta seuraavalla kerralla sitten!

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)