perjantai 10. tammikuuta 2014

Vihreää epämääräistä ruokaa

Yövuorolaisen pesti päättyi ja jatkan nyt viimein normaalia kolmivuoroduunia. Yllättävän hyvin jaksoin kuukauden tehdä pelkkää yötä, aina 3-4 yötä putkeen. Asiassa tietenkin helpotti se, ettei yövuoroissa ole muuta rasitetta kuin valvominen, sillä työtehtäviä on onneksi yövuorolle asetettu minimaalisesti.

Ihanasti saan tämän päivän viettää itsekseni fiilistellen, sillä muu perhe häipyi Merirosvosynttäreille yökylään :D Itse nukuin pitkään, söin, värkkäilin blogin banneria, kävin Punnitse & Säästä-ostoksilla ja yli 1 ½h uintitreeneissä.


Uimahallissa oli seiskalta väkeä kuin pipoo, mutta sopu sijaa antaa ainakin tällä kertaa täällä päin ja suurin osa porukasta hävisi jo alle puolen tunnin sisään. Vesijuoksin ensin tunnin verran ja pienen tauon jälkeen vielä uin 40min. Ihana oli uida rauhassa kun tiesi ettei ollut kiire kotiin tai töihin!
Kotiin palatessa nälkä oli hirmuinen ja niin täytyi pikamuonaa kaivaa pakkasesta. Kukkakaali-parsakaaligratiinia, feta-raejuustoa ja kananmuna :) Nyt ei ollut kukaan vieressä yökkimässä mun ruuille niin kuin yleensä.


Punnitse & säästä-kaupasta kävin ostamassa pähkinöitä, tummalla suklaalla päällystettyjä kaakaopapuja ja chia-siemeniä. Paljon on tuo chia ollut esillä ja pitäähän sitä kokeilla uppoisko. Kaikki mikä monipuolistaa mun ruokavaliota entisestään, niin on plussaa.


Mikähän ihme on että nykyään kiivejä on melkein mahdotonta saada kypsäksi? Tääkin yksilö on jo viikon ollut kypsyttelemässä meillä ja pienestä pehmeydestä huolimatta oli ihan raaka. Ärsyttää, sillä tykkäisin kiiveistä todella paljon. Kypsiä kiivejä ei vaan meinaa löytyä mistään.
Pistaasipähkinät oli pitkästä aikaa ihania ja kiva kun niihin ei oltu lisäilty mitään ylimääräisiä suoloja tai rasvoja.

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)