perjantai 28. helmikuuta 2014

Ei paluuta

Tänään on ompelukone surissut ja vaatteet pienentyneet. Ei ole enää paluuta kokoon L/XL. Housut saivat uuden koon M(/L) :) On oikeasti hyötyä siitä että osaa ommella, sillä kun eilen tuskastelin hyvien treenihousujen roikkumista (ne suorastaan uhkasivat tippua pois päältä) niin tänään ne housut ovat taas kuin uudet ja passaa pienentyä vielä monta(kymmentä) senttiä ennen kuin ovat käyttökelvottomat.

Koticollege-housutkin, ihan uudet Niken pöksyt, jo uutena liian isot päätyivät suoranaisen terrorin alle. Kaikki saumat saksilla auki ja uudelleen kasaan. Nyt on sopivat ja pitkään.

Sama operaatio pitäisi tehdä monille muillekin kamppeille, mutta musta lanka pääsi loppumaan pahasti kesken ompelujen, tai no sain mä viimeisillä lankasenteillä ommeltua itselleni ulos kävelylenkeille pannan. Pipoa kun ei enää oikein tartte. Juoksulenkeille täytyy tehdä oma panta, mutta taidan saksia siihen kyllä teknistä kangasta niin ei niin hikoa.


Tänään alkavat yövuorot, niitä varten on päivällä nukuttu edes vähän pidempään, syöty hyvin (kana-katkarapupastaa, tankoparsaa ja iso kasa salaattia) ja kohta treeneihin. Salitreeneistä saa niin kätevät endorfiini ja adrenaliiniryöpyt ettei nukuta yöllä ja jaksaa valvoa.

Karkkipäivän karkiksi kaupasta 70g Kalev 70% tummaa suklaata (pienin levy minkä löysin). Nyt ongelma se syödäkö lauantaiyönä koko levy vai jakaa kahdelle päivälle... Hirveä dilemma :D

iive

ps. Keltainen lehdistö uutisoi Suomen suurimman pudottajan alkamisesta (alkaa AVAlla 30.30), hieman kyrsii se että naisvalmentajana on sama koutsi kuin Rakas, sinusta on tullut pullukka-ohjelmassa. Toivon että parempaa tasoa on tässä luvassa. Kilpailijathan näyttää hyvinkin mielenkiintoisilta, joten jäämme odottamaan mitä tuleman pitää.

Jutta ja superdieetithän on tänä keväänä ollut aivan mieletöntä katsottavaa, jokainen osallistuja on ollut todella motivoiva ja mukava on heidän onnistumisiaan ollut katsoa. Tämän viikon Petterin urakkaa oli mahtavaa katsoa, mikä muutos! Toivottavasti muutos on pysynyt elämässä mukana :)

3 kommenttia:

 1. Miten kavennat farkkujen vyötärön? Minusta se on ihan hirveetä tuskaa. Oon kokeillu mitä erikoisempia variaatioita, mutta päätynyt siihen, että paras vaihtoehto on vaan ostaa uudet! Reisistä tosin kavennan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tunnustaa etten käytä farkkuja tällä hetkellä :) Joskus muinoin olen kaventanut kyllä farkkuja vyötäröstä a)purkamalla vyötärökaitaleen kokonaan irti ja pienentänyt sitä sit. Tällä saa parhaan, mutta vaivalloisimman tuloksen. b)ompelemalla leveän kuminauhan vyötärökaitaleen sisäpuolelle, tosin ei sovi kuin muutaman sentin kavennuksiin. c)ompelemalla muutaman yksinkertaisen kiilakavennuksen vyötärökaitaleeseen, ovat kyllä alussa tönköt ja kovat, parin käytön jälkeen pehmenevät ja ovat ok.
   Jos farkut ovat lantion kohdalta löysät niin ostan uudet :D Reisistä on kyllä helppo kaventaa.

   Poista
 2. En ollut huomannutkaan että Suomen Suurin pudottaja alkaa!!! Mutta siis loistavaa! Mä olisin kans toivonut naisvalmentajaksi jonkun toisen... Tuo Mikko on semmonen rauhallinen tyyppi, hyvä että on kaksi erilaista valmentajaa. Jään innolla odottamaan sarjaa. :)

  VastaaPoista

Kiitos :)