lauantai 22. helmikuuta 2014

Etsitään Tyyliä, hu huuu???

Jossain vaiheessa voisi lopettaa pelkissä jumppakamoissa kulkemisen. Onhan tätä tehtykin jo yli neljä vuotta ja pikkuhiljaa ei ole kaappiin muita vaatteita jäänyt tai ne ovat liian isoja tai aivan out of date.

Äitinihän on pukusuunnittelija ja häneltä olen saanut apua vaatteiden ompeluun, kaavoihin, ideoihin yms. Niin ja saanut lainaan hänen ompelukoneen ja saumurin ;) Eilen selailin jättimäistä opusta äidin kirjahyllystä: 1000 fashion details ja nappailin kuvia vaatteista, jotka miellyttävät aikalailla suoraan meikäläisen tyyli"tajua" eli siis sitä että tuollaisia vaatteita voisin pitää päälläni.
Tietysti nuo ovat catwalk-vaatteita, eli en nyt ihan suorilta kaikkia päälleni pistäisi kuten vaikka tuota läpinäkyvää paljettimekkoa :D


Kovasti olen yrittänyt myös etsiä teknisiä kankaita, että voisi ommella omia jumppavaatteita, mutta kankaita ei tunnu löytyvän... Niissä täytyy siis edelleenkin vissiin luottaa SportsDirectin valikoimaan ja rueta satsaamaan niihin vapaa-ajan vaatteisiin ja tyyliin yleensä. Muuhun tyyliin kuin lenkkarit, urheiluhousut, t-paita ja hupparit-tyyliin. Ja jonkinlaista itsevarmuutta ja muutakin stailia pitäisi löytää olemukseensa jos ajatellaan vaikkapa miehen työn / harrastuksen puolelta tulevia edustustilaisuuksia, jotka olen tähän mennessä täysin skipannut. Ei ole vain riittänyt itsevarmuus ja pokka lähteä jonnekin gaala-iltaan niiden "täydellisten" naisten viereen jutustelemaan, joten kotihiirenä on hissuteltu.

Onko teillä muilla ollut vaikeuksia löytää omaa tyyliä painonpudotuksen / kehonkoostumuksen muuttumisen jälkeen? Vai onko sohvaperunasta tullut vain 24h salikuteet päällä mimmi?

iive

ps. vaakalukema on notkahtanut taas kilon alaspäin. Viikko etuajassa on nyt saavutettu maaliskuun alun painotavoite.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)