keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kävelevä ankka

Liikun jähmeästi, vaapun ja heilun, joo kipeitä ollaan ja aamupalaksi otin buranaa (toki myös muutakin). Eilen tuli venyteltyä kahteen otteeseen ja uitua hieman yli tunnin verran. Ajattelin sen helpottavan, no ei helpottanut :D Venyttelin uinnin jälkeen illalla lattialla telkkaria katsoen, mies oli yökyöpeli-golftreeneissä ja siinä sitä sitten sain miettiä venyttelyn lopuksi että kuinkahan täältä lattialta oikein pääsisi ylös???
Mutta ei se mitään edelleenkään haittaa että sattuu.

Nyt voi jo vähän miettiä mitä siellä PT treeneissä tuli tehtyä. Ensin ajattelin että kirjoitan liikkeet ylös palauttelutauoilla, mutta, mutta. Tauot tuli kyllä tehtyä ihan jotain muuta kuin kirjoiteltua, joten muistin varassa nyt mennään. (Toki saan PT:ltä liikkeet myöhemmin kirjattuna.)

Ensiksi aloitettiin kyykyllä ja tosiaankin ihan sillä ihan oikealla tangolla, ei smithissä eikä laitteessa. Tämä oli juuri se liike jota erityisesti halusin turvallisesti opetella ja löytää ne omat voimat - ja rajat. Monta hyvää vinkkiä sain tähän ja nyt kyllä uskallan tätä jatkossa yksinkin tehdä.

Seuraavaksi tehtiin yhden jalan kyykkyä Smithissä. Hirveä liike, mutta tehokas ja ehdottomasti tätäkin rupean jatkossa tekemään!

Kuva

Perään vielä yhden jalan jalkaprässi. Yök ja tuskaa. Ei todellakaan mikään lemppariliike, mutta vissiin aika tehokas? Sykkeet pahimmillaan 187 tätä tehdessä, eikä mulla ollut edes painoja...

Lantionnostoja olen tehnyt aiemminkin, mutta lattialla. Nyt olikin hyvä tilaisuus kokeilla penkin kanssa ja olipa "kivaa". Oikeasti kyllä hyvä juttu :) Liike näyttää ohjeissa paljon vaikeammalta kuin onkaan!
Kuva
Lopuksi vielä laitteessa reiden loitonnukset, jotka tuon setin jälkeen tuntuivat järkyttävän tehokkailta kun ennen ne ei ole tuntuneet oikein missään...

Ja sitten ne askelkyykyt joita tehdessä päädyin sinne lattialle. Ratsastus- ja joogaharrastuksesta huolimatta mulla on aika surkea tasapaino ja vuorojaloin tehtävä askelkyykky on aikamoinen koordinaatio-tasapaino-voimahaaste minulle. Persuuksille tippuminen johtui kuitenkin siitä, että jalasta vain yksinkertaisesti loppuivat tässä vaiheessa hetkeksi voimat. Mutta ei se mitään, hetki lepoa ja sitten jatkettiin.

Kun viimeiseksi poljin sitä kuntopyörää, en olisi halunnut lopettaa. Pökkelöiltä ja voimattomilta tuntuvat jalat tuntuivat pyöräillessä ihan vauhdikkailta, kunnes lopetin polkemisen. Nyt vaaputaan :D

Tänään vein muksun riehumaan Hoploppiin ja illalla pitäisi itse riehua salilla. Huomenna pitäisikin jo pärjäillä töissä... Kirpparilla kävin myös, se kun on kätevästi tuon HopLopin vieressä. Muutama hyväkuntoinen hieman pienempi vaate löytyi itselle. Osa vaatekaapin vaatteista alkaa olla jo aika isoja, onneksi minulla on ompelukone ja saumuri niin tiettyyn rajaan asti niitäkin voi vähän pienentää. Ja kesäksi on kaapissa kankaita vinot pinot ja kaavojakin on jo piirretty valmiiksi kokoon S-M :)

iive

4 kommenttia:

 1. Mulla kans paikat jumissa eilisestä jalkatreenistä, mut tietääpähän tehneensä taas kaikkensa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosissaan kyl tietää tehneensä ;) mut hyvä siitä sitten lopuksi tulee!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sissi kävi tänäänkin salilla. Tuskaa polkea kuntopyörää... muuten onneksi käsitreenipäivä... iltavuoro vielä perään :)

   Poista

Kiitos :)