sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kilon etumatka

Vuoden alussahan laitoin välitavoitteet painonpudotuksessa jokaiselle kuukaudelle. Tämän kuukauden tavoitepaino oli siis 72kg, mutta paino tänään päivällä yövuoron päivällänukkumisen jälkeen oli 71kg.
Hyvä olla vähän etumatkassa, sillä taatusti tulee loppupuolta kohden sitä jumitusta. Nyt on taas kuukausi (ja lyhyt sellainen!) aikaa tiputtaa toiset 2kg. Piakkoin ehkä joutuu enemmän katselemaan tuota ruokavalioasiaa, että tulisi syötyä tarpeeksi, koska helposti jää kalorit liian vajaalle ja sitten ravintoaineiden saanti yksinkertaisesti kärsii.

Eilen oli yövuorosta huolimatta jaksamista tehdä vatsalihastreeni taas kotitreeninä. Kotona treenaaminen on siitä mukavaa, että se muksu voi olla siinä vieressä tekemässä eikä sen tarvitse olla jossain kauempana lapsiparkissa niin kuin salilla.

Total abs challenge! :D

Zumba Flat Abs 15min
Lankku 2 x 60s
Syvät vatsalihakset jumppapallolla todella h i t a a s t i. Tästä liikkeestä tykkään paljon :)

wwww.goprofitnesstraining.com
Perään pinterestin kautta löytämäni harjoitusohjelma vatsalihaksille. Tein näitä liikkeitä kaikkia 30kpl.

Perään vielä kahvakuulan kanssa
 • sivutaivutukset 3x30 kummallekin kyljelle
 • istumaannousu x 30
 • vatsarutistus x 30
Loppuboosteriksi (keskisyke tässä 168) vielä tanssia Lintusen kanssa noin 10min :)
Spotifyista löytyy muuten todella hyviä valmiita albumeita ja soittolistoja treeneihin. Hakusanalla workout löytyy vaikka mitä! Mun lemppari on tällä hetkellä WORKOUT-cardio Filtr Norwaylta.

 
Täytyy sanoa että meikäläisen vatsalihaskunnolla tämä on aivan tappava treeni ja hiki todellakin valuu. Tänään salille treenaamaan sillä toinen puolisko eli mies on palautunut kotiin työmatkalta eikä Lintusen tarvitse mennä enää yöksi päiväkotiin, joten hyvin joudan ennen yövuoroa treenaamaan. Olis kyllä jalkapäivä... apua :D
 
iive

3 kommenttia:

 1. Oho melkonen vattareeni! Täytyy itekin kokeilla, mulla on meinannu vatsalihakset unohtua kokonaan lihaskuntopäivinä, hupsista :) kauan meni tohon treeniin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnin verran on mennyt tuohon eli 15min lämmittelynä zumba flat abs, vatsalihasliikkeitä 35min ja 10min aerobista eli tällä kertaa tanssia :) tänään on nauraminen kielletty kun vatsa on NIIN kipeä ♡

   Poista
 2. Varmasti! Ite tein yhten päivän piiiiitkästä aikaa perus istumaannousuja, ja tuli järkyn kipeeks vatta! :D

  VastaaPoista

Kiitos :)