sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kipua ja räkää

Jossain vaiheessa viikkoa olen onnistunut telomaan kylkeni/vatsalihaksen/kylkiluun siihen kuntoon että siihen sattuu aivan hitokseen paljon. Ensin ajattelin sen tosiaan olevan vain jokin pieni revähtymä, mutta ei taida ehkä olla... Kipu jo tuossa vähän helpottikin, mutta ilmeisesti eilinen treeni juoksumatolla ja illalla putkirullailu sai kivun ärtymään ihan uusiin sfääreihin. Illalla kipu oli jopa sietämättömällä tasolla ja jos minulla ei olisi ollut aika tehokasta kipulääkettä lääkekaapissa jemmassa niin lääkäriin olisi pitänyt lähteä.

Aamulla heräsin kivun lisäksi siihen, että räkää tulee ja yskittää. (Ei yhtään kiva tämän kivun kanssa.) Eli vissiin mullekin se flunssa nyt sitten saapui. Hö.

Eilen kuitenkin hyvä päivä. Hektinen päivä töissä, sieltä sinkautus päiväkodin kautta salille. Tunnin crosseri, juoksumatto, pyöräilytreeni. Intensiteetin sain musiikin avulla nostettua raskaan spinningtunnin tasolle (kun vertasi treenejä sykemittarin datasta). Kaupaan, hyvistä ja pahista ostaan.

Jokainen sai tehdä omat pikkupitsat, no joo ympärysmitta oli vissiin pieni, mutta täytettä reilusti. Sain pitkästä aikaa tehdä itselleni kinkku-tonnikala-katkarapu-herkkusieni-ananas-feta-oliivi-pitsaa, mikä miehen mielestä on ihan yökköä. Mut hahaa, Lintunen halus laittaa pitsaansa kaikkea mitä määkin :D ja tykkäs.


Illalla Putousta perheen kans sohvalla töllötellen ja dippivihanneksia syöden. Mulla ja Lintusella oli kyllä vähän sipsejäkin. Ja mulla tummaa appelsiinisuklaata. Hyvä herkkupäivä <3

Nyt koomaan sohvalle ja katsoon Ylikomisario Morsea <3

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)