perjantai 7. helmikuuta 2014

Pelkoa jäällä

Aamuvuoro ja sinne siis kävellen. Työmatkaa talvisin lyhentää noin 500m se, että voisi oikaista jään poikki. Aiemmin en ole tätä uskaltanut tehdä, mutta koska olemme hiihtäneet ja kävelleet muuten tuolla samaisella jäällä niin tänään päätin uskaltaa...


Ja niin huomasin olevani "keskellä ei mitään" 06.30 aamulla, pimeässä jäällä, kukaan ei tiedä missä olen, kukaan ei kuulisi minua jos jotain nyt sattuisi (epätodennäköistä, mutta mahdollista).
Arvaatte varmaan että jatkossa kierrän ihan tien kautta ja nautin 500m lisämatkan tuomista terveyshyödyistä :)

Tämä viikko on tullut tehtyä aerobista ja paljon venyttelyä/kehonhuoltoa muuten. Ensi viikon maanantaina pitäisi nyt sitten olla ensimmäinen PT-treeni. Huh, mihinkähän olen itseni taas laittanut??? Hyötyä siitä kuitenkin vaan on jos pitää vähän kärsiä.

Tänään karkkipäivä tunnin crosstraining/juoksumatto/kuntopyöräyhdistelmätreenin jälkeen.

Tässä mun satsi :)
Olo on kuin pikkulapsella, joka on valkannut itselleen kiskalta irtokarkkeja parilla markalla. Pääkallot olisi varmaan 20penniä kappale (näitä samoja sai muuten jo silloin!), appelsiinisuklaa 50penniä ja sammakot ja kunkku 25penniä. Voi mahdoton kuitenkin miten hyviä olivat ja sen maunkin oikeasti maistoi eikä vaan mättänyt menemään niin kuin 400g karkkipussia tyhjentäessä.

Paino tippunut taas 0,5kg, jee!

iive

2 kommenttia:

  1. Apua, minä pelkään ihan sikana jäällä kulkemista enkä suostu astumaan jäälle vaikka olisi mikä päivänvalo ja takana neljä viikkoa 30 asteen pakkasia. :I

    Onnittelut hienoista pudotuslukemista! :)

    VastaaPoista
  2. Huih, mä en pystyis oikasee jään yli - ainakaan yksin! Oot rohkee! :)

    Voi kun itekin pystyis karkkipäivän pitämään vaan tosiaan muutamassa namussa, mun on turha ihmetellä plussatuloksia... ;) Onnittelut taas uudesta menetetystä puolikkaasta ja tsemppiä pt-treeniin!! :)

    VastaaPoista

Kiitos :)