maanantai 10. helmikuuta 2014

Treenit Personal Trainerin kanssa

Olo tällä hetkellä on hyvin hämmentynyt, mutta tyytyväinen. Treeni herätti paljon tuntemuksia joita ei oikein osaa eritellä, ei vissiin aivot pysynyt mukana tuolla treeneissä :) tai ne jäi sinne :D

Olen hyvin onnellinen siitä että, kaivoin PT:n kanssa treenaus-haaveet takaisin sieltä romukopasta ja toteutin ne. Oli iso kokemus päästä turvallisesti kokeilemaan omia rajojaan, pinnistää jopa yli niiden rajojen. Jopa niin, että päädyin persuksilleni sinne kuntosalin lattialle kesken askelkyykkyjen :D Mutta minä yritin ainakin täysillä silloin! Eikä se yhtään haitannut koko tapahtuma, niin vain kävi, täydellinen "nyt ei oikeasti enää pysty-tilanne". Salilla käyminen ei enää koskaan tule olemaan samanlaista kuin ennen. Liikunta ei enää koskaan tule olemaan samanlaista kuin ennen. Minä en tule koskaan olemaan samanlainen kuin ennen.

Vähän niin kuin olisi benji-hypyn hypännyt.

Viikon päästä hypätään uudestaan.

Huomenna mun täytyy vissiin keksiä rappusten sijaan jonkinlainen toinen vaihtoehto päästä tästä kämpästä pois. 3krs. ei hissiä. Luulen ettei bodypumpin jälkeiset lihaskivut ole mitään verrattuna siihen mitä tämän treenin jälkeen tuleman pitää...

Terveisin
Erittäin onnellinen
iive :)


5 kommenttia:

  1. iiiiih, mä niin tiedän ton tunteen! voisin oikeesti palkata pt:n itelleni takas vaan sen mahtiolon takia... harmi vaan, ettei taida oikeen olla varallisuutta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan huippufiilis, nyt yön jälkeen aika raihnainen fiilis :D No mitäpä sitä ei kärsisi paremman kunnon eteen!

      Poista
  2. Kuulostaa enemmän kuin hyvältä! Olen positiivisesti kateellinen sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaneli, se on mahdollista sinullekin! En minäkään ottanut kuin kolme kertaa, mutta uskon että tuosta ensimmäisestäkin on jo valtavasti hyötyä.

      Poista
  3. Wauh, täälläkin positiivisesti kateellinen :D Mut oikeesti niin upee juttu. Nauti treenistä ja treenikivustakin :)

    VastaaPoista

Kiitos :)