perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä toisenlaisten frendien kanssa

Eilen tuli surautettua taas salille, tällä kertaa käsi/olkapäätreenin merkeissä. Aika kivasti meni vaikkei tietenkään sellaisia PT-treenejä saa itse tehtyä, eikä kyllä ennen työvuoroakaan voi tehdä treeniä niin kovasti. Jalat alkavat toipua, ehkä lauantaina pääsisi niitä taas treenailemaan?

Tänään riitti aamulla kevyt verryttely, vartin mittainen vatsalihasten rääkkäysepisodi ja venyttelyt päälle. Huomiselle onkin pakattu salireppu jo valmiiksi niin pääsee heti töiden jälkeen treeneihin ja sitten onkin vapaata muutama päivä :)

Tänään piti vielä pystyä hillitsemään itsensä kaikenmaailman suklailta ja muilta. Joskus mietin että onko siinä järkeä, mutta ollaan yhteisesti perheen kanssa päätetty viettää ystävänpäivää lauantaina kun kaikki ovat kotona, niin herkuttelen heidän kanssaan sitten mielummin kuin töissä.

Terveelliseen elämään mielestäni kuuluvat myös ne herkut, mutta ne eivät kuulu jokapäiväiseen elämään. Toki juhlistaa voi muullakin kuin herkuilla, mutta koska juhlimisen hetkiä on harvoin niin voihan silloin niitä herkkujakin sitten syödä. Ja mikä onkaan parempi juhlimisen aihe kuin ystävyys?

Oli mukavaa olla tänään töissä ja juhlia "turhaa" ystävänpäivää (turhaa, aika moni on tuumannut :( hö ei minusta). Toki mielestäni liiallinen turha hömpötys ja hössötys on liikaa. Mutta yhdessäolo, yhdessä nauraminen, toisesta tykkääminen vaikka hän olisikin hieman erilainen... no, tänään sai taas muistutuksen siitä kuinka turhia ne omat "murheet" voi olla ja joskus kannattaisi olla tyytyväinen omaan onnekkuuteensa kun on kuitenkin omillaan pärjäävä suht terve ihminen.

Kyselin töissä millainen on hyvä ystävä?
Ystävä on kiva ja rehellinen,
hänen kanssaan voi jutella,
ystävä osaa kuunnella,
ystävää voi halata,
ystävän kanssa voi tehdä jotain kivaa,
ystävälle voi kertoa salaisuuden,
ystävään voi luottaa,
ystävän kanssa voi keittää kahvia.

iive

1 kommentti:

  1. Ihanaa Ystävänpäivän iltaa ja erityisesti huomenna omien rakkaittesi kanssa! <3

    (Miksi nykyään on muotia tuomita kaikkimoni kiva turhaksi, kuten pieni jouluhössöttely, äitienpäivän viettäminen tai ystävänpäivämuistamiset?)

    VastaaPoista

Kiitos :)