torstai 6. maaliskuuta 2014

Aamutreenajaksiko?

Inhoan aamutreenejä! Yöks :P Tai ehkä mä tykkäänkin niistä kunhan saa vaan lähdettyä?

Eilen vapaapäivällä kävin iltapäivällä treenaamassa, sillä illalla oli vieraita tulossa. Vieraiden lähdön jälkeen kerkesin vielä napsauttaa tietokoneen päälle ja klikkautua Yoogaian Yin-jooga tunnille (maksuton kokeilujakso Yoogaian palveluun saatu blogin kautta).
Tasapainottava yin-jooga edustaa staattisempaa joogatyyliä, jossa teemme asanoita mahdollisimman vähän lihasvoimaa käyttäen. Pitkäkestoiset asennot, joissa viivytään useita minuutteja edistävät sidekudosalueitten aineenvaihduntaa, uusiutumista ja energiansaantia. Lisäksi Yin parantaa energiankiertoa kehossa. Ota vierellesi tyyny ja viltti.

Yin-jooga on tuon ylläolevan kuvauksen mukaisesti todella rauhallista, eheyttävää joogaa ja olikin kiva kun tunnin jälkeen sai vain köllötellä lattialla hetkisen ja sen jälkeen rueta iltapalalle. Ei tarvinnut pukea ulkokamppeita ja lähteä kylmällä autolla ajelemaan keskustasta kotiin, jee :) Yllättävän hyvin sain myös keskityttyä vaikka muu perhe vieressä elikin normaalia iltaa, minä olin vain ihan uppoutunut jooga-fiiliksiin.

Tänään olikin salille huomattavasti aikaisempi lähtö. 08.00 soi kello, herätys, aamupalan valmistelu, tytsykäinen ylös syömään aamupalaa ja sit salille. Voi sitä aamun pikkukakkosia katsoa siellä salillakin :D

 Oktonautit rules!

Yllättävän paljon salilla oli yhdeksän aikaan porukkaa, mutta ei sentään sellaista kaaosta kuin iltaisin. Ja nyt kehtasin napata kuvankin, siis ihan vaan todistusaineistoksi että täällä ollaan :)
Rinta/yläselkä treeni, kyljestä huolimatta alkaa kulkea ihan jees. Lavan alueen lihakset on kyllä ihan jumissa, joten hierojalle pitäisi päästä mars mars. Onneksi työpaikalta saa maksusitoumuksen hierojalle tai smartumin kulttuuri- ja liikunta seteleitä. Mä otan tuon ekan vaihtoehdon!


Saas nähdä milloin pääsis vatsaa ja alaselkää treenaamaan, vielä en ole uskaltanut sillä sen verran toi revähtänyt lihas tuolla kyljessä kuitenkin tuntuu. Eikä juostakaan pysty, mut eipä mulla ole vielä niitä uusia lenkkareitakaan *palkkapäivää odotellessa*....

Iltavuoro siis tiedossa 9 h 15min, huhheijaa. Mutta kyllä se siitä taas lähtee. Huomenna sama setti tiedossa jos lapsi vaan suostuu salille lähtemään (en pakota, jos ei halua mennä niin sit ei lähdetä). Töihinhän kyl pitää mennä vaik miltä tuntuis :D On se vaan kiva kun on taas vakkaripaikka alla.

iive

2 kommenttia:

 1. Onnee työn vakinaistumisesta. Hyvä työpaikka on kyllä ilon asia =) Mää oon taas töitten kanssa siinä tilanteessa että hohhoijjaa. Panimoala muuttuu nyt aika paljon ja tällä kertaa monoo tulee enemmälle kuin tossa vuoden vaihteessa ja meinaa vähän stressata. Vaikka käy miten käy niin niin käy ei se stressaamalla parane mutta silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hoitoala on tosiaankin siitä "siunattu" että työtä riittää. Työn laatu ja työolosuhteet ei vaan ihan kaikista kivoimmat aina ole. Tosin itse olen ollut siunattu hyvillä työnantajilla ja nykyinenkin vaikuttaa olevan järkevä ja vastuullinen työnantaja vaikka isompi firma onkin, tosin suomalainen, ei monikansallinen jollaisen työntekijäksi en kovin hevillä menisi.
   Kaupalliset alat vissiin käy aikamoista mullistusta, joka taholla tuntuu olevan yt:t. Ei kiva.

   Poista

Kiitos :)