maanantai 10. maaliskuuta 2014

Ai näkeekö toi setä meidät?

On se vaan kiva kun lapsi on helppo tapaus. Tai onhan se vähän tuittu ja itepäinen eli ihan niin kuin mä tai isänsä. Mutta intoa ja virtaa siltä ei puutu ja voi vitsit kun se on niin innoissaan ja reippaana lähdössä joka paikkaan.

Paljon mä oon miettinyt sitä, että kun työpäivinäkin siellä salilla kuluu helposti aikaa ihan mukavasti, että onko se lapselta pois? Mutta ihan samalla lailla se leikkisi omassa huoneessaan itsekseen kuin mitä kuntosalin lapsiparkissa. Tai no siellä lapsiparkissa on nykyään aika paljon kavereita, joten ei se edes leikkisi itsekseen vaan kaverin kanssa.
Kyllä mä silti usein kysyn, että haluatko lähteä, että ei ole pakko.


Ja niin se vaan oli jo pikkukakkosen jälkeen valkannut lelut pussiin ja pukenut kamppeet päälle ja oli hyvin näreissään kun HÄN joutuu odottamaan meitä salille lähtiessä. Intopiukeena menossa kun oli valvottu lapsiparkkipäivä ja siellä on se ihana tyttö joka lasten kanssa leikkii (siis se valvoja).

Itellä fiilikset oli ennen salia aikalailla nää. Iltavuorosta aamuvuoroon siirtymä ja aamuvuoro takana. Ei olis jaksanut. Eikä kyllä jaksanut raskasta jalkatreeniä tehdä, vaan tein sekametelisoppaa. Yks uusi kiva juttu mitä oon tehnyt viime aikoina on bosupallon päällä kyykkääminen (ilman painoja) ja yhdellä jalalla tasapainottelu ja "kyykkäys". Toi bosu on hirveen tehokas tuohon tasapainotteluun kyllä.

Salin jälkeen hyppäys Yoogaian syvävenyttelytunnille (ihan hyvä etten tehnyt niitä jalkoja kun oli aika paljon jalkavenytyksiä eikä lihaksia olis hyvä noin paljon venyttää heti treenin jälkeen). Ilmainen kokeilujakso Yoogaia-palveluun saatu blogin kautta.


Lintunenkin halus tulla hetkeksi ja oli ihan että mitä ihmettä! Siis näkeekö toi setä tänne meidän olkkariin? Joo, näkeehän se :D
Musta on myös hyvä että Lintunen näkee kun ihmiset treenaa ja että mä esimerkiksi joogaan tai venyttelen (tai kahvakuulaan tai zumbaan tai juoksen tai...). Ne jutut kiinnostaa sitä hirveästi ja kotona se haluaakin aina välillä matkia mua.


Kiitti vaan hyvästä syvävenyttelytunnista Marko :) vaikka tekniikka sua koettelikin.
Ja ps. mistä hemmetistä sä noi kaikki venytykset keksit kun taas oli vaikka mitä uusia venytyksiä?!?


Ruokarintamalla on syöty nyt avocadoja ihan urakalla, jotain yli kaksi viikkoa ollaan syöty noita joka päivä. Nyt saa kyllä jäädä vähäksi aikaa syömättä, mut eipä ole ollut puutetta hyvistä rasvoista.

Syömättä jäi nyt myös nämä naistenpäivä pähkinäsuklaa-dubbel nougat suklaaleivokset mitä tein asukkaiden kanssa töissä. Kaikille muille kyllä tais maistua tosi hyvin :D Resepti Kinuskikissan


Huomenna pitäisi sit ahkeroida se pakara/jalka-treeni. Vois vähän nukkua ennen sitä...

iive

3 kommenttia:

 1. Mulle on tullu vähän kans avokado-stoppi. Vähän liikaa tullu syötyä, joskos sit taas jossain vaiheessa.

  Noi kuntosalien lapsiparkit on muuten ihan huippujuttu!

  VastaaPoista
 2. Laitoit joku päivä blogiini kommentin tuoreesta kurkumasta, mistä sitä saa? :D Oon käynyt kahdessa isossa ruokakaupassa katselemassa mut niissä ei ollu. Sieltä vihannesosaston "eksoottiselta" osiolta kattelin, sieltä missä on tuoretta inkivääriä yms. Onko se edes siellä vai katselinko väärästä paikasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hö, onpas hassua... en ole tosiaan tullut katsoneeksi saako sitä esim. Prismasta koska sitä saa meidän lähellä olevasta K-Supermarketista :O Siellä inkiväärin kanssa ne vierekkäin majailee... en tiedä kyllä onko joku kausituote, että saisi tuoreena vaan tiettyyn aikaan, kun en nyt ole ostanut ehkä kuukauteen.... hmmm.... jostain luomukaupasta vois tietty myös löytyä esim. Ekolo/Ruohonjuuri jos sellaisia on lähettyvillä tai joku etninen ruokakauppa. Ei ole kyllä näitten kauppojen valikoimista tietoa.

   Poista

Kiitos :)