torstai 27. maaliskuuta 2014

Ajatuksia syömisestä

Ja itsensä rakastamisesta.

Eilen tuli viimeinen Jutta ja puolenvuoden superdieetit jakso. Alussa katselin sitä vähän silleen, että hoh hoijaa, mitähän tästäkin nyt tulee. Mietitytti, että kestääkö jaksolaisen kantti kun tuntui olevan aikamoiset suklaaongelmat hällä. Tiedän nimittäin itse omasta kokemuksesta kuinka vaikea siitä onkaan päästä eroon.

Jakso oli aivan upea ja Janin muutos aivan mieletön! Hienoa :) Ei voi moni sanoa yhtä tunnollisesti tehneensä hommaa kuin Jani teki! Voin itse ottaa nyt tästä tsempparia omaan kohta alkavaan projektiin. Täytyy vaan laittaa asiat toimimaan, että saisi kaikki ruuat ja treenit tehtyä mahdollisimman paljon ohjeitten mukaan.

Paljonhan on asiat asenteesta kiinni ja ennakkoluuloista. Tänään murrettiin jo heti aamulla yksi ennakkoluulo, nimittäin puuro. (Varustaudun etukäteen, että jos ohjelman aamupalaan kuuluu puuroa, marjoja ja raejuustoa...)


Mä en muista koskaan syöneeni puuroa ja marjoja. Raejuuston kanssa en ainakaan ole syönyt niitä. Muksuna ehkä on tullut syötyä kiitos isän ja hänen hillittömän marjastusinnon (joka muhunkin on nyt tarttunut ts. mitä sitä ilmaista ruokaa metsään jättämään?).
Tänään aloitin siis aamun testillä, eihän se nyt ihan kamalan pahaa voi olla? Ja kyllähän nyt yhden lautasellisen syö aina melkein mitä vaan.

Ja voi että se oli hyvää! Tätä mä syön jatkossakin aamupalaksi <3

Janin superdieetit jaksossa mua jäi mietityttämään myös se suklaa osio ja tajusin miksi minullakin tuo risti kannettavana ollut. Se suklaa on ollut minulle palkinto, hyvitys, lohdutus, kaikki se hyvä mitä olen voinut itselleni antaa. Nyt minulla on antaa itselleni jotain muuta, joten se suklaakaan ei ole ollut niin tärkeää.

Eilen illalla flunssasta huolimatta annoin itselleni jotain hyvää ja osallistuin Yoogaian syvävenyttelytunnille (ilmainen kokeilujakso Yoogaia-palveluun saatu blogin kautta) ja täytyy edelleenkin todeta, että hei Marko mistä sää nuo kaikki venyttelyt oikein keksit? Oli taas niin hyvää settiä, että kaikesta ympärillä olevasta huolimatta pääsin aikamoisen rentoutuneeseen ja rauhoittuneeseen tilaan ja kroppakin tuntui paremmalta taas kun sai edes vähän liikettä. Tänään rakastan itseäni ulkona, vedän ventolinet henkeen ja käyn illalla vähän kävelemässä miehen kanssa kahdestaan kun Lintunen on tanssimassa <3

iive

ps. tämmöinen tuli neulottua kesän kroppaa oottamaan, tosin voi tätä jo nyttenkin pitää jos laittaa pitkähihaisen slimmin paidan alle, sopii ihan kivasti. Tää tuli myös itte värjättyä valkoisesta kanervaksi. Tekis mieli tehdä samanlainen, mut vaikka keltainen?


4 kommenttia:

 1. Toi superdieetti jakso oli tosi hyvä.Mutta ei voi olla totta toi sun puuroraejuustomarjasyömättömyys! Määki oon jo miljoona kertaa kehottanut porukkaa edes maistamaan puuroo ja raejuustoo kuinka hyvää se on. Onneks söit. =)

  Hienon oot neulonut, kutonut. Keltanen olis tosi jees. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mä raejuustoa ja puuroa syöny, mutta voisilmällä. Ennen en oo yhdistänyt puuroa ja marjoja!

   Mua himottais tuo keltainen, vähän leveämpänä ja lyhempänä mallina ehkä... siihen riittäis just ehkä langatki :) se kun on niin ikivanhaa lankaa ettei sitä enää saa lisää :)

   Poista
 2. Ihana tuo neulottu paita. Onko ohje jossain saatavilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinaista ohjetta ei ole, sillä vedin tuon omasta päästä :( Pudotetuilla silmukoilla tehty :)

   Poista

Kiitos :)