perjantai 21. maaliskuuta 2014

Entäs sitten?

Edellisen postauksen kommentit saivat mut tajuamaan sen, että todellakin paino alkaa nyt tukevasti sillä kutosella ja tavoitepainoon on 3kg matkaa. Niin entäs sitten? Mitäs mä sen jälkeen niin kuin teen?

Tietysti jatkan treenaamista salilla, se nyt on varma ja toivon, että kevääseen ja kesään kuuluu sitä juoksua sekä pyöräilyä myös. Tietenkään ulkonäkö ei maagisesti tuossa 64kg:n kohdalla muutu siksi mitä haluan ja sen muotoilua toivottavaan suuntaan jatketaan.

Ainut probleemihan tässä on kuitenkin se, että mä tiedän laihduttamisesta kaiken (tai ainakin melkein), mutta normaalipainossa treenaamisesta en tiedä mitään! Miten treenata, miten syödä, mitä ihmettä???

Ja toisekseen se, että mulla on aina ennen ollut tavoite ja nyt kun se tavoite täyttyy niin sittenpä mulla ei olekaan enää tavoitetta. Entäs sitten? Mitäs sitten tehdään.

Kauheeta, aikamoinen paikka mulla nyt :D

Tosin, eihän tuo 3kg ihan nyt tuosta vaan äkkiä tipu, varsinkin kun nyt tosiaankin taitaa se flunssa olla tulossa (tai sitten mulla on taas joku stressi laukeaa vapaapäivänä reaktio). Joten aikaahan tässä on miettiä ja suunnitella mitä sitä voisi sitten tehdä tulevaisuudessa. Ja auttaa saa, eli vinkkejä kehiin!

iive

ps. tänään jalassa eriparisukat, sillä tänään on eriparisukkapäivä eli kansainvälinen 213-Downin syndroomapäivä!

Kansainvälistä Downin syndrooma -päivää vietetään vuosittain maaliskuun 21. päivä. Päivää juhlistetaan jo useassa maassa ympäri maailman. Downin syndrooma johtuu kromosomin 21 virheellisestä määrästä, kahden sijasta niitä on kolme. Siksi päivämäärä 21.3. Tarkoituksena on tuona päivänä edistää tietoisuutta koskien Downin syndroomaa sekä tuoda positiivisesti näkyvyyttä ihmisille, joilla on Downin syndrooma.

2 kommenttia:

  1. Hih, mä vietän tuota päivää joka päivä. :D Useimmiten tulee napattua kaksi lähintä villasukkaa, ei se niin nuukaa ole ovatko ne sukua toisilleen vai eivät.

    Onhan sekin tavoite, että säilyttää sen tavoitepainon, eikä päästä nousemaan siitä?

    VastaaPoista
  2. Mulla on "onneks" tavoitepainoon vielä 15 kiloa matkaa, mut kyl se vähän ihmetyttää, et miten sitten pitelee sitä painoa paikoillaan. Varmaan pitää käydä silloin vielä ravitsemusterapeutilla muutama kerta.

    3 kg on tosi vähän! Onnea!

    VastaaPoista

Kiitos :)