sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Innolan temppuilupäivä

Itsellä kurkku on tulessa ja nieleminen tekee kipeää. Ilmankos ei eilen ollut voimia jalkatreeniin :( Lintusellahan oli viime viikolla streptokokki angiina ja joo, nythän se on sit mulla.

Käytin kuitenkin Lintusta Temppuilupäivässä, sillä aikaisemmat kerrat ollaan missattu täysin tää. Nyt ei kyllä passaa jättää yhtään kertaa väliin, sillä niin hauskaa ipanoilla oli :)Lasten temppuilupäivä Mäkelänmäen koulun liikuntasalissa joka toinen sunnuntai klo 10-12.
9.2, 23.2, 9.3, 23.3, 6.4, 27.4, 4.5.
HINNASTO: 1 lapsi 3€ 2 lasta. 5€ Perhelippu 8€ (Jos tuot 3 tai sitä enemmän omia lapsiasi) AIKUISET MAKSUTTA! Temppurata 4-8vuotiaille lapsille. Tapahtumassa leikkiminen vanhempien vastuulla. Tarjolla kahvia ja mehua,ota taskurahaa mukaan.Nuorten projektit
Muuramen nuorten yrittäjyystalo Innola kannustaa nuoria kokeilemaan ja tekemään projekteja. Nuoret pääsevät suunnittelemaan ja toteuttamaan heidän näköisiään projekteja. Innostavimmat projektit syntyvät nuorten omista ajatuksista ja tarpeista.
Projektien rahaliikenne liikkuu projektista mukaan. Nuoret hyödyntävät Muuramen lukion työosuuskuntaa, 4H-yritysmallia sekä toiminimeä.

Tapahtuman järjestää Muuramen Innolan kautta pari nuorta, jotka järjestivät temppuiluratojen lisäksi myös pieniä leikkejä mm. hippaa ja kuka pelkää mörköä. Ehdottoman ihana juttu tämä ja ilo oli katsoa kuinka lapset nauttivat liikkumisesta. Pointsit myös pojille, jotka tämmöistä ovat keksineet järjestää ja onpa huippua, että on Innolan kaltainen systeemi joka auttaa ideoiden toteuttamisessa!

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)