sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Lepopäivä

Viikkoon on mahtunut neljä salitreeniä, yksi uintitreeni, kävelyä, sisäpyöräilyä ja muutama virtuaalijoogatunti Yoogaiassa, sekä vähän venyttelyä päälle. Tunteja sain kulumaan 12h, joista puolet tehokasta liikuntaa salilla tai sykettä nostattavaa liikuntaa, puolet rauhallisempaa settiä.


Mutta tänään on lepopäivä. Ollaan kahdestaan aamu kotona tytsyn kanssa ja illaksi töihin ja tytsy hoitoon. Kiitos, vuorohoidon tämä käy myös sunnuntaina.

Salilla olen testannut nyt supersarjoja ja pudotussarjoja tietyissä liikkeissä.
"Pudotussarjassa liikettä toistetaan tietyillä painoilla suurin mahdollinen määrä. Tämän jälkeen painoja vähennetään ja toistoja tehdään jälleen suurin mahdollinen määrä. Sitten taas painoja vähennetään ja sama toistetaan.Tässäkään liikkeiden välissä ei ole taukoa vaan ideana väsyttää lihas loppuun asti ja puristaa kaikki mehut irti." Lainaus: minifitness
Pudotussarjat on olleet erityisen hyvän tuntuisia pystypunnerruksessa ja vipunostoissa, sekä reiden loitontaja-laitteessa ja face pull-liikkeessä. Ensimmäistä kertaa saan näissä liikkeissä kunnon väsymystä aikaiseksi.

Supersarjoja olen tehnyt käsipäivänä hauis-ojentaja setteinä, ihan toimivalta tuntuva systeemi tämäkin.

Eilen aamuvuoron jälkeen mentiin uimaan Aaltoalvariin reiluksi tunniksi. Ja myö tytöt syötiin illalla popcorneja. Mä oon pitkään jo tehnyt popcornit itse kattilassa eli en osta mitään mikropusseja, silloin saa just sen kokoisia annoksia kuin haluaa ja voi käyttää just sen verran rasvaa ja suolaa kun tekee mieli. Poksautteluun oon käyttänyt rypsi- tai kookosöljyä.


Eilen kokeiltiin miltä maistuu kookos-kaakaopopcornit ja olihan ne hyviä :) Lapsena kaupasta sai sellaisia suklaaseen upotettuja poppareita ja nyt niitä saa taas. Enää ei kyl tee niitä mieli, mut nää kaakaojauhoversiot oli ihan hyvä ja kevyt herkku.


Yks ilta hoksasin ettei aamuksi ole jääkaapissa MITÄÄN syötävää, no olis puuroa, mutta kun en tykkää sellaisesta pikapuurosta vaan puuroa pitää hauduttaa ja pitkään. Aamulla olis kiire salille eikä kerkeis haudutella. Keitin sit illalla kaikille kananmunat ja laitoin kulhoon valmiiksi jauhot, siemenet yms. muut kuiva-aineet. Aamulla lisäsin taikinaan öljyn + maidon ja tadaa terveellinen leipätaikina valmis. Varsinainen ohje löytyy maku.fi:stä klik! Itsehän lisäsin tuohon siemeniä ja vaihdoin osan jauhoista kaurahiutaleisiin. Tuli kyl tosi hyviä ja oli nopea tehdä.

Huomenna alkaa taas uusi viikko. Mitähän keksis?

iive

1 kommentti:

Kiitos :)