lauantai 22. maaliskuuta 2014

Onko minusta?

ON!
Tuuli pisti toisen ihan kumoon.
"Sinä nainen, joka omaat hyvän treenitaustan ja sinulla on ylipainoa maksimissaan 10 kiloa, tämä valmennus on juuri Sinulle! Treeniohjelmat ovat kovia, joten siksi aikaisempi urheilutausta on välttämätöntä. Sillä ei ole merkitystä, mitä urheilulajia olet harrastanut, oli se sitten kuntosaliharjoittelua, jumppia tai kilpaurheilua. Tämä valmennus ei myöskään ole perinteinen laihdutusvalmennus, vaan kyseessä on vartalon muokkausohjelma." Lainaus:Fitfarm-Bikinichallenge
MuurameGolf
Paljon tuli eilen mietittyä tulevaisuutta ja tuntuu että olen aivan hukassa tän projektin kanssa nyt. Aiemmin näin mainoksen Fitfarmin uudesta Endurance-ohjelmasta, joka on tarkoitettu kestävyysurheilijoille. Koska jalan kestävyys on edelleen kysymysmerkki, en tähän ryhmään uskalla osallistua. Mutta taidanpa hypätä Bikini Challengen kelkkaan loppukevääksi.

"Tämä on oikea valmennus sinulle, jos haluat tehdä vaihtelevia, kokonaisvaltaisia ja rankkoja treenejä. Valmennus ei sovi aloittelijoille. Jakso vaatii hyvän peruskunnon, koordinaatiota ja salitreenipohjaa. Treenit sisältävät vaatitivia perusliikkeitä, jotka nostavat sykkeen korkealle. Teemme spurtteja, loikkia, voima- ja perusliikkeitä ja paljon muuta mukavaa!" Lainaus: Fitfarm - Bikinichallenge
TUULEE! Päästä läpi?
Hieman epäröin kuvausta lukiessa, sillä hölmösti pidän itseäni vieläkin aloittelijana ja rapakuntoisena vaikka en sitä tosiaankaan enää ole. Toki en ole mikään huippukuntoinenkaan, mutta siksihän tänne lähdettäis, opittaisiin uutta sopivasti ennen kesää ja tästä olisi hyvä sitten jatkaa eteenpäin :)

Onko teillä kellään kokemusta tästä ohjelmasta?


Kuvat tän päivän kävelyreissulta jossa testasin HeiaHeian uutta mobiilisovellusta, jossa on siis myös tracker-osio uutuutena. Näin voit siirtää vaikka kävelylenkin suoraan liikuntapäiväkirjaan. Garminilla ja tällä oli vain noin 150 metrin ero tuloksessa. Vaikuttaa siis hyvältä :)

iive

5 kommenttia:

 1. Oo, kokemusta ei oo, mutta varmasti ihan nappivalinta sulle. Onnittelut. Oon ihan innoissani sun puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps :) palkkapäivää odotellessa että saa tuon maksuun. Odotan kyllä ihan innoissani ja uskon että on mulle hyvä valinta!

   Poista
 2. No niin, tsemppiä uuteen haasteeseen ja mielenkiintoista seurata tuota rupeamaa :) Samaa mieltä Jaanaban kanssa, nappivalinta varmastikin sulle :)

  http://outinfitness.fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti on hyvä valinta, tuntuu ainakin haasteelliselta, mutta turvalliselta tavalta jatkaa kun "tie edessäpäin on tuntematon" :) niin ei tartte yksin pähkäillä mitä ja miten tekee vaan saa neuvoja ja tukeakin. Lisäksi mulla on vielä kaksi PT-kertaa käyttämättä niin nehän voi hyödyntää kätevästi myös tähän ;)

   Poista
 3. Vau! Kuulostaa hyvältä ja mielenkiintoiselta! Jään odottelemaan innolla kuulumisiasi ja tsemppaan sinua täysillä! <3

  VastaaPoista

Kiitos :)