torstai 20. maaliskuuta 2014

Sauvakävely

Kävin eilen kokeilemassa sauvakävelyä, mprh...
No ensinnäkin mulla oli aivan liian pitkät sauvat ja ne ovat suksisauvat eivätkä mitkään kävelysauvat. Keli oli toisekseen huono, sillä tulpat liukuivat alta pois lumen vuoksi ja piikeillä mentäessä ne ikävästi kolisivat ja tärähtivät osuessaan ohuen lumipeitteen läpi jäiseen maahan.


No, neljä kilsaa jaksoin silti tarpoa, ihan hyvä rytmikin löytyi. Työpaikan kohdalle päästyäni soitin yökölle ja kävin nakkaamassa sauvat työpaikan varaston nurkkaan. Loput 2km kävelin ilman sauvoja kotiin, tosin oli kiva kun sain iltavuorolaisen kävelyseuraksi. Hän kun oli juuri lähdössä pois töistä kohti kotia ja me satuttiinkin asumaan samalla suunnalla :)

Kävelysauvojen hankinta jää harkintaan, ehkäpä se äiti lainaa mulle omiaan joilla ei nyt ole hänelle käyttöä (jos ne ikinä enää sieltä varaston perukoilta löytyvät). Hartioiden hyvinvoinnille tuo sauvakävely olisi kyllä hyvä juttu kun nyt talvella ei sinne hiihtämäänkään päässyt...

Tänään olikin varsin mukavaa liikuntaa käydä töissä asukkaiden kanssa uimassa :) ai että mä tykkään mun työstä!

Tosin työmatkakävely ei tänään ollut niin kovin kivaa kun palasin töistä kotiin sangen ikävässä myrskyssä. Toivottavasti huomisaamuksi ilma selkenee...

iive

ps. paino tänään 67,5kg JEI! On muuten alhaisin paino sitten vuoden 2001!

8 kommenttia:

 1. Jos sulla on ylimääräiset suksisauvat niin niistähän voi pätkäistä kävelysauvamittaiset. Mun joistain sauvoista on nimittäin pätkästy! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vinkki kyllä! Ei mulla kyl ole ylimääräisiä sauvoja, hyvä että yhdet on, mutta näin vois löytää kierrätettynä jotkut kävelyhiihtimet :D Tai sitten jos ne äiteen sauvat löytyisi varastosta... ;)

   Poista
 2. mahtavaa!toi sun paino siis!bikini kunto siintää jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavoite siintää ja ehkä bikinitkin vois päälle laittaa vaikka ei ihan bikinikunto oliskaan :D Pikkaisen on nuo mielikuvat fitness-blogien seurailujen jälkeen erilaiset kuin ennen siitä "bikinikunnosta"....

   Poista
 3. Mä tykkää ottaa kävelylenkeille sauvat mukaan, saa enemmän tehoja irti ja tekee kyllä tuonne yläkropallekin hyvää :)
  Ja painon suhteen, hienoa!! Ei pitkä matka enää tavoitteeseen... :)

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tavoite lähestyy ja sitten alkaakin mielenkiintoinen ja varmaan vaikeampi osuus siirtyä laihdutusmoodista johonkin toiseen (mutta mihin?) moodiin. Syödä saa ainakin enempi <3 vaikkei nytkään ole kyllä yhtään nälkää tarvinnut nähdä.

   Pakko olis kyllä noille hartioille saada vieläkin enemmän liikettä kun ei sitä muuten tule oikeastaan kuin crosserilla, soudussa tai salitreenissä. Sauvakävely olis kyllä hyvä lisä tai sitten kesällä sauvojen kanssa luistelu jos se vaan onnistuu jalan puolesta.

   Poista
  2. Siinähän se haaste usein on dieteissä, miten pysyä sitten kunnossa. Tsempit siihenkin! Kultainen keskitie kun löytyy :)

   Poista
  3. Mä ostin ehkä kympillä oikeen kokoiset sauvat Stadiumista ja vaikka hirveesti epäilytti, niin nasta niiden kanssa on ollut vetää nousua ja laskua Laajavuoressa. Kadulla en oo kyllä kokeillutkaan..

   Poista

Kiitos :)