keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Vierotushoito (sokerista)

Puuh, kipeenä oleminen on kyllä sieltä ja syvältä sanon minä!
Olo on edelleenkin hyvin nuhjuinen, nyt kun antibiootit ovat tehonneet angiinaan niin viime yönä sain vielä nuhan tähän kaupanpäälle, ei tullut paljon nukuttua yöllä :P


Tänään on jo kuitenkin sen verran kohentunut olo, että herkut saavat jäädä nyt taas tauolle. Joten vierotusoireita pukkaa vaikka herkkujen syöminen kipeällä kurkulla ei nyt ollut edes mitään ihan älyttömintä. Onneksi mielessä siintää jo Bikini Challenge ja toivon että se on oikeasti järkevä paketti, johon voin sitoutua ja noudattaa sitä. Kyllähän se jo maksaakin sen verran, että parempi ois!

Nää on siis mun mussut.
Kroppa on irtisanoutunut muuten sairastamisesta, sohvalla makaaminen saa sen äkäiseksi ja kivistää ja kolottaa. Pakko on välillä nousta ylös ja hoipperehtia venyttelemään, kun ei tästä muuten mitään tule! Onneksi on pikku mussukat (=taimet) joita voi hoivata ja käsityöt mitä voi tehdä ihan vaan hissukseen.

Ja tää on se käsityöt, vaikka näyttääkin ehkä aikalailla teurastamolta :)
Telkkaristakaan kun ei tunnu tulevan yhtään mitään katsomisen arvoista! Harkitsin jo vakavasti leffojen vuokraamista netin kautta, mutta sekin jäi kun näin hinnat :( Huh, sanon mä! Tosin ihan vaan mielenkiinnosta voisin kyllä tuon Leijonasydämen vuokrata. Oon nimittäin aikoinani asunut Joensuussa, juurikin pahimpaan skiniaikaan. Paljon tuli teininä pyörittyä kaupungilla, ei tosin skinien seurassa, niitä nimittäin piti nuoren hippitytön pelätä. Ei toiminut peace and love heidän kanssaan :)

No nyt riittää valivalivali. Lähen syömään superhyvää tonnikalapastaa ja avocadosalaattia.
Toivottavasti kohta parantuis ja pääsis jumpalle ;)

iive

ps. sen verran kipee oon ollut et osasin eilen polttaa pastat pohjaan. Hitto mikä käry! Mä oon mielestäni normaalia parempi kokki ja mulle ei koskaan käy mitään tollasta normaalisti :D

1 kommentti:

  1. Me käytiin katsomassa Leijonasydän leffassa ja olihan se ihan katottava. Jotenkin kyl häiritsi, kun elokuvan inspiraationa varmaan on ollut American History X, niin ne yhtymäkohdat oli jotenkin... keinotekoisia ja kiusallisiakin. Sama vaivaa mun mielestä montaa suomalaista elokuvaa. Mutta ei se minusta siis huono ollut!

    VastaaPoista

Kiitos :)