maanantai 14. huhtikuuta 2014

1/70

Kymmenen viikkoa on 70 päivää, eikös vaan?

Ensimmäinen päivä siis takana. Aamu alkoi aamulenkillä, sen jälkeen olikin helppoa tuo aamupalan syöminen, hyvin jaksoi.
Sairastelujen ja yövuorojen jälkeen oli ilmeisesti pienet väsymykset päällä, mitkä tuli kuitattua tänään. Aamupalan jälkeen jäi nimittäin kahvit juomatta kun otin 2h päiväunet heti alkuunsa :D

Paistettua kanaa, lohkoperunoita ja salaattia.
No, loppupäivän jaksoikin sitten siivota, kokata, syödä, käydä kaupassa, syödä, treenata ja taas syödä. Tänään syötiin kanaa kahdesti ja huomenna jatketaan saksanhirvikäristyksellä ja uusilla perunoilla (tosin marokkolaisia). Musta kun nyt vaan ei ole siihen, että muovirasiaan kaikki ainekset humpsis. Mielummin näen vähän vaivaa ja teen oikeasti hyvää ruokaa vaikka se veisi sitten aikaakin. Kokkaanhan mä muutenkin yleensä joka päivä ruuat, treenaan ja käyn töissä, huolehdin kodista ja muksusta. Miksi en siis tekisi sitä myös nyt?
Toki jos jatkossa rupeaa energiat kovin käymään vähiin niin jotain on tehtävä toisin. Tosin luulen, että ensimmäinen helpotus koskee pölyjen pyyhkimistä ja lattian luuttuamista eikä ruuanlaittoa ;)

Täysjyväspagettia, kanaa ja valkosipuli-basilica-tomaattikastiketta.
Ehdottoman tyytyväinen olen ollut Fitfarmilta saatuihin ohjeisiin. Niitten mukaan on ollut helppo mennä. Plussaa kasvisruokavaihtoehdoista ja niiden laajenemisesta. On kiva saada niitäkin kehiin kun koko ajan on ollut oma ruokavalio menossa enemmän ja enemmän kasvispainotteisemmaksi.

Illalla kävin tekemässä viikon ensimmäisen treenin ja kyllä nyt ainakin hymyilyttää. Oli ehkä elämän toiseksi paras treeni (pt-treenin jälkeen)! Kätevänä tyttönä laitoin vielä kännykkään treeniohjevideoiden suoran linkin, joten jos uudessa liikkeessä rupesi liikkeen suorittaminen jollain lailla mietityttämään, pystyi ohjeen katsomaan videosta heti eikä tarvinnut jäädä pohtimaan.

Huomenna alkaakin BC:n yhdistäminen työelämään. Olis nimittäin ti-ma töitä tiedossa. Iltavuoroa, aamuvuoroa ja yövuoroa, eli testiin pääsee kaikki treeniaikatauluvariaatiot :D

iive

4 kommenttia:

 1. Siis onko noi niitä Bikini Challenge -ruokia nyt? Nehän näyttää aivan tavalliselta ruualta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, on :) Täällä ei kuule viruta nälässä :D tosin kyllä mulle on ollut aika isoja nämä annokset kerralla syödä (olen syyllistynyt liian vähään syömiseen tässä viime aikoina), toisaalta kuitenkin nälkä on ollut kun on seuraavan syömisen aika. Veikkaan kun treenit lähtee tästä käyntiin niin hyvin uppoaa ruuat ja ei me vissiin valitettavasti ihan tällein koko aikaa sit syödä vaan nyt pistetään ensin kroppa käyntiin.
   Aika paljon on porukassa sellaisia, jotka on selkeesti syönyt todella vähän aiemmin ja aineenvaihdunta sekaisin siitä syystä.

   Poista

Kiitos :)