lauantai 12. huhtikuuta 2014

Aurinko + mänty + kivi

On se ihminen jännä olento, että jos tietää että on pakko nyt sitten syödä tietyllä lailla vaikkapa se kymmenen viikkoa, niin sitä pitää kokeilla etukäteen? Kun eikö se kymmenen viikkoa riittäisi? :D
Aamulla kävin kävelemässä puolisen tuntia, aamupala valmistui sillä aikaa ja sopivasti oli nälkäkin kun tuli kotiin.


Silti tän kupillisen kiskominen oli aikamoista meininkiä, mutta söin mä silti kaiken ja lounasaikaan olikin nälkä, sillä oli tullut huhkittua koko aamu!
Kuten mä tiesinkin, on angiinaoireet kadonneet muutaman antibiootin jälkeen ja voimaa taas riittää. Kätevästi siis aloitettiin kevätsiivous kun kerran miehen kanssa yhteinen vapaa-viikonloppu on menossa (meillähän ei parempaa yhteistä tekemistä vissiin ole...). Vaatekaapista lähti hirveä kasa vaatteita kierrätykseen. Tammikuussa oon noita kokeillut viimeksi ja silloin osa oli suht löysiä, nyt 7kg jälkeen auttamatta aivan liian isoja. (Ai mitennii mä oon käyttänyt vaan ja ainoastaan treenikuteita koko kevään?)

Suursiivouksen jälkeen (mutta voi toki huomenna saa vielä jatkaa...) piti käydä vähän lisää kävelyllä kaiken sen pölyn hengittämisen jälkeen. Kävin moikkaamassa Muurameharjua <3 ja vähän ehkä halasin puita :D


Aurinkoterapiaa ja mäntyterapiaa.

 Golden Beach <3

 Talven jäljiltä, 
olis tehnyt mieli syödä,
mutta oli arvatenkin täynnä koiranpissaa...


Kävelin tuolla harjun päällä kahteen otteeseen samasta kohdasta ja molemmilla kerroilla silmiin osui just sama kivi siitä polulta. Tuli hullu idea ja etsin sille kivelle pari isompaa kaveria ;)


Saa nähdä onko nää vielä paikallaan seuraavalla lenkkikerralla...


Puunhalaaja tositoimissa :)

iive

2 kommenttia:

  1. Hienot kivet. Meidänkin mettässä on joku mettämies tehnyt vastaava puunrunkojen palasista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli ihme pakkomielle tehdä toi :D Sillä oli varmasti joku tarkoitus, että näin just sen saman kiven siinä polulla kaks kertaa ja kummallakin kerralla tuli ekana mieleen, et voi kun kauniin sileä kivi :D Ja jotainhan sille sit piti tehdä ;)

      Poista

Kiitos :)