lauantai 5. huhtikuuta 2014

BC valmistautumista

Tämä juttu on naputeltu eetteriin perjantaina illalla ja se napsahtaa ajastettuna julkaisuun lauantaina aamulla. Ja sillä hetkellä olen töissä suihkunraikkaana aamuaerobisen jäljiltä :D


Kävin tänään ennen töihin menoa lenkillä kävellen ja tein koelenkin aamua varten. Että ei ole kaikki sillat uponneet matkan varrelta niin ei tule ongelmia sitten aamuhämärissä. Niin ihana sää oli, että tuli napsittua valokuviakin, tosin ihan vaan kännykällä ja nautittua keväästä samalla.

Riippusilta joen yli natisee ja rutisee kun sen yli juoksee.
Miksi sitten tehdä nyt haloo yhdestä aamutreenistä, tyhjällä vatsalla ja niin edelleen?
No siksi että olen ehkä aivan järisyttävän aamu-uninen tyyppi ja en ole koskaan pahemmin aamuliikuntaa harrastanut (muutamaa spinning-pyrähdystä lukuunottamatta). BC:ssä (eli Bikini Challengessa) nyt ilmeisesti kuuluisi noita aamuaerobisia tehdä ja tavallaan niiden tekeminen hieman kiinnostaakin, että saisiko sitä uudenlaista potkua siihen päivään jos sen aloittaisi reippailemalla?
Koitan myös vähin erin totuttautua tai kokeilla tiettyjä juttuja ennen BC:n alkamista. Ensin se oli puuro marjoilla raejuuston kera ja nyt aamulenkki. Eipähän sitten tulisi kaikki yhdellä kertaa uutena vaan tiettyä rutiinia olisi valmiina, kuten mitä ihmettä laittaa päälle ja mitä pitää olla töissä varattuna valmiina (koska inhoan lenkkeillä reppu selässä) kuten eväät, vaatteet, rasvat, pyyhkeet, aikaa! jne.


Työpaikan pihasta lähtee tosi kiva pieni lenkki, pääsääntöisesti kumpuilevaa polkua kauniissa luonnonmaisemissa. Normaalisti kävelisin ensin töihin, mutta koska iltapäivällä on töistä kiirus kotio vapaapäivän ja syntymäpäivän viettoon ja Lintunenkin pitää käydä päikystä hakemassa, niin tällä kertaa suhautan pihaan autolla ja lenkkeilen vasta sitten :D Siltikin se tarkoittaa heräämistä noin 05.30 a p u a !

Kuinka monen kylän keskustassa pystyy perhokalastamaan?
Toivottavasti aamulla fiilikset on hyvät ja ilma raikas. Ainakin kiva työpäivä pitäisi olla tiedossa, joten nyt nukkumaan, että jaksaa aamulla herätä!

Ihanaa viikonloppua!
iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)