perjantai 18. huhtikuuta 2014

Bikini Challenge 4+5/70 tanssihaaveita

Mua edelleenkin vähän häiritsee tän nettivalmennuksen nimi, Bikini Challenge, ihan kuin haluaisin olla joku bikinibeibe :D siis sellainen ulkonäkökeskeinen bimbo. FB ryhmässä voi kuitenkin todeta, että ihan tavallisia ollan kaikki. Yhtään bimboo en ole löytänyt :D Se vähän rauhoittaa olotilaa, en ole väärässä paikassa sittenkään.

Homma tuntuu soljahtelevan arkeen kiinni, jotkut asiat vielä häiritsevät (kuten syömiset ennen treeniä kun treenaan monesti niin pöljään aikaan että joudun päivällisen syömään eri aikaan kuin muut perheessä). Maitorahkan mättäminen tökkii tavallaan jo nyt. Kaipaisin enemmänkin suolaista kuin makeaa ruokaa, mutta ehkä sekin muuttuu jossain vaiheessa. Täytyy tutkia valmennuksen vaihtoehtoja rahkalle vähän tarkemmin josko sieltä löytyisi jokin apu tähän, sillä niin monipuoliset ohjeet on meille annettu etten yhtään epäile etteikö sieltä tähänkin vaihtoehto löytyisi.


Treenejä on nyt takana (vasta) kolme, mutta kyllähän niistä alkaa jo tietämään mitä tässä haetaan ja tuntuu hyvälle. Harmittavasti mun bravuuri venyttely (!!!!!) on jäänyt tekemättä kokonaan, koska töissä on aivan helkkarinmoista hässäkkää mikä ikävästi häiritsee tätä projektia :D Eilenkin kun olisi ollut venyttelyn aika, niin mä olin ihan loppu. Onneksi on piikkimatto, johon voi nukahtaa ja herätä kivat kuviot selässä kesken yön.

Lidlistä kävin ostamassa urheilualusvaatteita. Kahden päivän ja treenin käyttöperusteella voin todeta, että hintansa väärtit. Huomattavasti (noin 99%) paremmat kuin esim. Lonsdalen vastaavat mitä olen tilannut SportsDirectiltä. (Ihanana huomiona voin kertoa, että suurin osa mun alusvaatteista tippuu päältä, menee melkein kaikki uusiksi...)


Ja mitkä koot! Rintsikat on kokoa S ja olivat sopivat. S-koon alkkareita en ole vielä vetänyt jalkaan, mutta M-koko oli ainakin nyt hyvä (ovat eri mallia myös M ja S-koko). Mä olen päätynyt siihen tulokseen, että haluan kokeilla millaista on koossa S/XS. Kun musta koko ajan tuntuu siltä, että olen väärän kokoinen omaan kroppaani. Haluan olla voimakas, mutta kevyt :) Ennen kuin kaikki ahmiminen alkoi niin olin lapsena aikamoinen ruikku. Ahmimisen alettua, olen aina ollut mielestäni väärän kokoinen. Ei sillä mikä katsoo pelkästään pelistä vaan kun liikutan itseäni. Minusta tuntuu, että minut on tarkoitettu keveämmäksi ihmiseksi. Sitten haluan mennä tanssitunneille ja oppia liitämään. Ei tämmöinen romukasa nyt mihinkään liidä :P

Sitä mä vähän mietin itselleni palkinnoksi, siis tästä valmennuksen läpi käymisestä. Ensin en ajatellut mitään kunnes muut rupesi siitä puhumaan, että kuinka aiot palkita itteäs? Mä olin vähän niin kuin hä, että eikö se saavutettu lopputulos ole jo tarpeeksi? Ja onhan se. Mutta sen lisäksi aion nyt toteuttaa haaveeni päästä tanssikurssille (enkä nyt tarkoita mitään Zumbaa, vaikka sekin kivaa on) ja oppia oikeasti tanssimaan ihan oikeasti enkä vaan unissa.

Ihanaa pääsiäistä!
Nyt tuli kirjoiteltua kaikkea muuta kuin mitä alunperin piti, mutta ehkä mä kirjoitan niistä joskus toiste. Pääsiäisen valvon yökkönä töissä ja sit on viikon mini-loma :)

iive

12 kommenttia:

 1. Aaah, mä en ole yhtään enää muistanut noita Lidlin juoksuvaatteita. Olisikohan tuossa "lähi"Lidlissä (ihan vaan 35km matkaa) vielä jotain, sieltä yleensä ei tavara hirveän nopeasti häviä. Toki sitten pitäisi keksiä muutakin asiaa sinne. :D Ihanaa pääsiäistä sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä olisko niitä nyt laitettu myyntiin vähän enemmän kun eivät olleet vielä lähelläkään loppumista meilläkään. Tietty kaikkia kokoja ei enää ollut niissä väreissä mitä ehkä olis halunnut.

   Poista
 2. Ihanaa pääsäisen aikaa sinullekin! <3

  Koko s kuulostaa huikealta, mutta sinun tsempilläsi, motivaatiollasi ja päämäärätietoisuudellasi on mahdollista. Onnea siihen ja kaikkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättäen S koko ei ole niin kaukana vaikkei sitä käsitäkään ihan vielä. Yläkropasta S koon vaatteet menee jo ihan ok, vähän pienenemistä niin ovat mukavampia päällä. Alaosasto on vielä koossa M/L, että saa nähdä miten sen kanssa tulee käymään :) Meni nuo S koon alkkaritkin ihan hyvin jalkaan eikä purista eikä mitään. Ovat kyllä venyvää sorttia :D

   Poista
 3. Mua vähän huvitti tuo sun mielikuvas bikinibeibestä :D
  Ihanaa pääsiäisen aikaa ja tsemppiä bkini challangeen! :)

  http://outinfitness.fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vaan koskaan ole ollut mikään beibe :) ehkä musta nyt tulee semmoinen :D
   Sit voi blogin nimen muuttaa hiirestä beibeksi ;D

   Poista
 4. Hyvää pääsiäistä. Mä olin kans viime pääsiäisen kokonaan yövuoroissa, se kyl näkyy iloisesti sit palkkanauhassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa toivotaan täällä, sitä palkanlisäystä myös :)

   Poista
 5. Upeaa Iive! Nyt vaan tanssitunteja kohden, tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hepa <3 kyl mä vaan vielä joskus oon pieni ja osaan tanssii :)

   Poista

Kiitos :)